IMG 3172

Přetiskujeme zprávu studia Lepší Zvuk:

Showroom LEPŠÍ ZVUK se výrazně rozšířil. Zákazník si v něm snadno porovná nejmodernější řešení z oblasti audio a cinema techniky včetně venkovního ozvučení, instalačních reprosoustav i sluchátkový nadšenci zde najdou svůj koutek který je bohatě vybaven.

Dnes Vám zde představujeme privátní kinosál, který nám v původním prostoru velmi chyběl, uvedl Michal Tůma, majitel společnosti Lepší Zvuk. „Nyní máme možnost prezentovat širokoúhlou projekci v rozlišení 4-8K a zároveň nabídnout kompletní stavební úpravy místnosti pro takhle veliké kino".

Jsme specialisté v oblasti audio a video techniky a tento prostor nám nyní umožňuje prezentovat náročné požadavky našich klientů. "V kinosále jsou instalovány 3 kino systémy, abychom mohli prezentovat jednotlivé technické řešení". Velký hlavní systém je v konfiguraci 9.2.6 a je postaven na Monitor Audio Cinergy modelech. Srdcem je procesor Storm Audio, poháněn zesilovači Primare.
Menší systém pro instalaci domácího kina má odrážet širokou modularitu výběru reprosoustav a receiverů. „My jsme zvolili receiver NAD 778 společně s reprosoustavami Cabasse, které svoji snadnou montáží umístíte jak na stěnu tak i strop" dodává Josef Wustinger, další člen teamu Lepší Zvuk.

"Chceme na jednom prostoru ukázat více variant a tak jsme nemohli opomenout klasické ozvučení televizoru populárními soundbary". Zvolili jsme proto značku Bluesound se kterou již dlouhá léta děláme a máme s ní několik stovek instalací. Soundbar je zde doplněn bezdrátovým subwooferem a zadním multiroomovými reproduktory. Celý aktivní systém je odpovědí jak mít lepší zvuk v případě jednodušší instalace bez kabelů.

Ukázat na jednom místě maximum prémiového ozvučení.

Hlavním cílem je ukázat různé možnosti ozvučení domácího kina od malého řešení až k velkému kinosálu doplněného o akustickou úpravu od firmy Artnovion. To se podařilo. Dnes tak mohou členové týmu LEPŠÍ ZVUK nabídnout kompletní realizaci audio-videa v jakékoliv velikosti včetně měření akustiky a doporučení vhodných interiérových prvků.

O Lepším Zvuku

Unikátní obchod a showroom na Táborské ulici na Praze 4 na ploše téměř 300 m2, který nabídne prémiové audio a cinema techniku nejvýznamnějších světových značek jako je Monitor Audio, Cabasse, KEF, Sonus Faber, Audiovector, Fyna Audio, Chord Electronics, Bang & Olufsen a další, dále sluchátkový koutek, venkovní ozvučení, neviditelné reproduktory a instalační prvky ozvučení. Náš team Lepšího Zvuku se postará o návrh, zajištění kompletní elektroinstalace, audio přípravy a video techniky nejen pro byty či domy, ale i restaurace, kavárny, bary a komerční prostory nebo galerie.

LEPŠÍ ZVUK, Táborská 31, Praha 4.
www.lepsizvuk.cz 
T: 724366269

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Unitra

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

SPL

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies