Audite Acoustics

Moc 3 nemá (téměř) hranic, v našem světě i těch jiných, jak ví každý kdo studoval problematiku - pomocí seriálu Čarodějky (TV Series 1998–2006) - IMDb a 3 mušketýři (i ještě bez toho 4ho) toho zvládli také dost. S tím se rozhodli pracovat (nenápadní ale zajímaví)  Hi-Fi výrobci, konkrétně 3 mušketýři:

Poražené vibrace | G CLEF ACOUSTICS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

a

Zvuk Alp | SOUND|KAOS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Vibrace náš nepřítel | SOUND KAOS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

a

W22 od BOENICKE - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

V takovou chvíli (oznámení "3 za 1 provaz") znalejší audiofil zbystří - kupodivu informace jsou zcela jiné (no u těchto výrobců to až tak nepřekvapí) než obvykle. Víme co 3 značky tisíce kilometrů od sebe na planetě vzdálené spojuje (dnes o antivibrační platformě pod reprosoustavy - značky Audite Acoustics - audio isolation products, jejich novince ve 3 váhových kategoriích / verzích, modelu PHAENON):

Audite Acoustics Phaenon

ČTĚTE DÁLE, JE TOHO MNOHO! ↓

 

Co milujeme. . .
Úžasné zlepšení celkové kvality zvuku!

Víme název - řada výrobků se bude jmenovat PHAENON a distribuovány budou pod značkou AUDITE Acoustics a známe i ceny - nejpokročilejší "Speaker Isolation Platforms" v dějinách lidstva. Zatím nic víc - a přec (aktuálně než materiál vyšel, se objevily) rozměry jednotlivých platforem, a jejich zatížitelnost a trocha firemně / reklamního textu. Nuže zázraky dostupné v matné bílé a matné černé:

PHAENON 1 
Rozměry: 350 x 250 x 75 mm
Maximální  zatížitelnost:  35 kg

PHAENON 2
Rozměry: 450 x 350 x 75mm
Maximální  zatížitelnost: 45 kg

PHAENON 3
Rozměry: 650 x 500 x 75 mm
Maximální zatížitelnost: 55 kg

Audite Acoustics Phaenon

PLATFORMY pod reprosoustavy PHAENON
Nové AUDITE Acoustics PHAENON Speaker Isolation Platforms jsou nejpokročilejším systémem izolace reprosystémů pro audio nadšence, kteří chtějí pozvednout svůj zážitek z poslechu. Nezbytná součást pro optimalizaci výkonu reprosoustav je jejich izolace od podlahy a zabráněním nežádoucím vibracím, které mohou vycházet z reproduktoru nebo být reproduktorem přijímány z vnějšího prostředí.

PHAENON nabízí pozoruhodné řešení problému zhoršení kvality zvuku způsobeného seismickou aktivitou a interakcí místnost/podlaha. Reproduktory jsou chráněny před vibracemi a rezonancemi, což má za následek větší detaily a čistotu, lépe kontrolované basy, hlubší zvukovou scénu a zároveň umožňuje zvýšenou hlasitost, aniž by rušily blízké.

Posluchači mohou očekávat pohlcující a zábavnější zážitek z poslechu, který jim umožní slyšet svou oblíbenou hudbu zcela novým způsobem.

Navrženy tak, aby přinesly vylepšený výkon všem typům reproduktorů včetně podlahových stojanů, stojanových držáků se stojanem, regálů nebo subwooferů, které obsahují některé z našich nejnovějších inovativních technologií stékání dolů, které zahrnují:

Další úroveň technologie „ISOL-X2“ je nejnovější generací naší přelomové, patentované technologie závěsů a umožňuje nám zvýšit maximální nosnost naší řady.

Naše „Deep Layer Chassis Construction“ (DLCC) nejen zvyšuje hmotnost a tuhost platformy, ale její inovativní design nám umožňuje začlenit náš zcela nový „Concealed Design System“ (CDS).

„CDS“ je filozofie designu, která se zaměřuje na zajištění toho, aby technické/mechanické části našich produktů neohrožovaly estetiku. Jednoduše řečeno, naše nové návrhy nám umožňují skrýt věci, díky kterým jsou naše platformy tak efektivní.

Plně nastavitelný vyrovnávací systém, který využívá naši patentovanou technologii nohou.

Během počátečního testování byl rozdíl, který PHAENON udělal ve zvuku reproduktorů a systému, jedním zákazníkem označován jako „změna hry“ a jiným „prostě ohromující“.

 

PHAENON 1 je nejmenší v řadě a je vhodný pro regály, malé stojany a tenké podlahové reprosoustavy

PHAENON 2 se ideálně hodí pro středně velké až velké podlahové reprosoustavy

PHAENON 3 je otec rodiny a je vhodný pro velmi velké podlahové reprosysrémy

 

Dostupné v matné černé a matné bílé

Co milujeme: Samozřejmě se nám líbí způsob, jakým PHAENON dokáže zlepšit prakticky každou oblast reprodukce zvuku, ale jejich nastavení je tak snadné. Umístěte je na místo a jednoduše umístěte reproduktor nahoru!

Audite Acoustics

Doporučené ceny:
PHAENON 1 - 1.495 GBP (vždy za pár - pod 2 reprosoustavy)
PHAENON 2 - 1.895 britských liber
PHAENON 3 - 2.195 £ (ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

Audite Acoustics

Výše 1 z chválených produktů britského výrobce AUDITE Acoustics - model BRIJ NEDAN 2.0 (£695) / níže dostupnější DUO NIVA CLD (£495)

Audite Acoustics

Výše DUO NIVA CLD / níže základ nabídky OHJATA (£199)

Audite Acoustics

Výše AUDITE Acoustics OHJATA / níže předúvodní tisková zpráva o platformách pod reprosoustavy

REPRO PLATFORMY PHAEON
Naše nové AUDITE Acoustics PHAENON Speaker Isolation Platforms jsou nejpokročilejším systémem izolace reproduktorů pro audio nadšence, kteří chtějí pozvednout svůj zážitek z poslechu. Nezbytná součást pro optimalizaci výkonu reprosoustav,  jejich izolací od podlahy a zabráněním nežádoucím vibracím, které mohou vycházet z, nebo být reprosoustavou přijímány z vnějšího prostředí.

PHAENON nabízí pozoruhodné řešení problému zhoršení kvality zvuku způsobeného seismickou aktivitou a interakcí místnost/podlaha. Reproduktory jsou chráněny před vibracemi a rezonancemi, což má za následek větší detaily a čistotu, lépe kontrolované basy, hlubší zvukovou scénu a zároveň umožňuje zvýšenou hlasitost, aniž by rušily blízké. Posluchači mohou očekávat pohlcující a zábavnější zážitek z poslechu, který jim umožní slyšet svou oblíbenou hudbu zcela novým způsobem.

Navrženy tak, aby přinesly vylepšený výkon všem typům reproduktorů včetně podlahových stojanů, stojanových držáků se stojanem, regálů nebo subwooferů, které obsahují některé z našich nejnovějších inovativních technologií stékání dolů, které zahrnují: Další úroveň technologie „ISOL-X2“ je nejnovější generací naší přelomové, patentované technologie závěsů a umožňuje nám zvýšit maximální nosnost naší řady.

Audite Acoustics Phaenon

„Deep Layer Chassis Construction“ (DLCC) nejen zvyšuje hmotnost a tuhost platformy, ale její inovativní design nám umožňuje začlenit náš zcela nový „Concealed Design System“ (CDS). „CDS“ je filozofie designu, která se zaměřuje na zajištění toho, aby technické/mechanické části našich produktů neohrožovaly estetiku. Jednoduše řečeno, naše nové návrhy nám umožňují skrýt věci, díky kterým jsou naše platformy tak efektivní.

Jde o plně nastavitelný vyrovnávací systém, který využívá mj. naši patentovanou technologii nožek.

Audite Acoustics

Během počátečního testování byl rozdíl, který PHAENON udělal ve zvuku reproduktorů a systému, jedním zákazníkem označován jako „změna hry“ a jiným „prostě ohromující“. Maximální zdvih o 75 mm (z důvodu nenarušení optimalizace výškových reproduktorů); plovoucí platformy jsou dostupné v matné černé a matné bílé.

Tak to byl nečekaně dobrý PHAENON, je čas jít na lepší - od toho tu je (no spíš bude - ještě dobíhají poslední "ladění") AUDITE Acoustics AETHER Isolation Platforms

AETHER
"Materiál, o kterém se věří, že vyplňuje vesmír nad pozemskou sférou"
Firemní technologie ISOL-X, ověřeně účinná v AUDITE Acoustics BRIJ NEDAN 2.0 (viz výše v textu) učinila evoluční krok k vlajkové lodi - platformy AETHER. 2 roky vývoje vedly ke zrodu AETHER, který představuje vrchol zvukové izolace a zahrnuje nejnovější technologické pokroky pro ty, kteří hledají maximální zvukovou izolaci bez kompromisů. Cílem návrhu bylo vytvořit a izolovat platformu, která bude účinná na všech citlivých audio zařízeních, jako jsou gramofony, CD přehrávače, elektronové i polovodičové zesilovače, DAC a streamery.

AETHER byl navržen na základě řady nových nápadů a inovací, které nám umožnily posouvat hranice designu a výkonu na novou úroveň. Za prvné ISOL-X2 zvednou nosnost plošin na 60 kg, zatímco naše konstrukce platformy Deep Layer Chassis (DLCC) zvyšuje hmotnost, hustotu a tuhost pro ještě větší rozptyl energie. Základem všech těchto nových inovací je Concealed Design System (CDS), nová filozofie designu, která nám umožňuje skrýt technologii ISOL-X2, čímž vytváří hladkou estetiku designu s čistými liniemi na všech stranách platformy.

Vyrovnání AETHERu je dosaženo novým plně nastavitelným nivelačním systémem, který využívá patentovanou technologii stélky a diskrétní bublinkový indikátor hladiny, který je zabudován v horní části plošiny. Je to dosud nejpokročilejší izolační platforma, a pokud požadujete nejvyšší úroveň konstrukce a výkonu. AETHER je jedinou izolační platformou, která kombinuje všechny dosavadní technologie a vývoj, pro dokonalou zvukovou izolaci vašich zařízení a komponentů.

 Audite Acoustics  AETHER

Rozměry: 480 x 370 x 80mm
Maximální zatížení: 60 kg
Barvy. saténová (černá nebo bílá)
Doporučená cena: £ TBC 

AQ Show 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Unitra

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

SPL

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audio Video Show Praha 2025 | výstava hi-fi techniky a domácího kina

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies