UMIK-2

Porozumění domácí akustice a případné kroky k její úpravě ve prospěch skvělého poslechu můžete svěřit buď profesionálům, nebo pojmout jako hravé sbírání zkušeností a experimentování. V druhém případě má pro vás první základ pražské studio AV Center (jehož zprávu najdete níže), jelikož v jejich nabídce nově najdete kalibrované mikrofony UMIK-1 a UMIK-2, stejně jako servis, kdy vám pomohou vše pochopit, nastavit a používat.

UMIK-1

UMIK-1 je všesměrový USB měřicí mikrofon pro akustické měření Plug & Play. Od akustických měření reproduktorů a místností až po nahrávání - tento mikrofon poskytuje nízkou úroveň šumu a přesné výsledky, na které můžete spolehnout. Zapomeňte na instalaci ovladače, mikrofon zajišťuje kompatibilitu operačního systému. Umik-1 je zařízení třídy Audio USB 1 automaticky rozpoznané všemi operačními systémy (Windows / Mac) a sadou pro připojení iPadu. Dodává s jedinečným kalibračním souborem založeným na sériovém čísle, aby bylo zajištěno přesné měření. V kombinaci s naším doporučeným akustickým měřicím softwarem perfektně hodí do měřicího systému Plug & Play.

Všechny UMIK-1 jsou kalibrovány pomocí jedinečného souboru. Chcete-li stáhnout kalibrační soubory, vyhledejte 7místné sériové číslo umístěné na krytu mikrofonu.

Více na https://www.avcenter.cz/minidsp-umik-1-usb-merici-mikrofon-kalibrovany2

UMIK-2

MiniDSP s potěšením představuje UMIK-2 , všesměrový mikrofon pro akustická měření druhé generace. UMIK-2 má vše, co z UMIK-1 1. generace udělalo jeden z našich nejprodávanějších produktů, včetně pohodlného připojení USB plug-and-play a jedinečné kalibrace souborů pro každý mikrofon, aby byla zajištěna přesnost požadovaná pro měření zvuku. UMIK-2 je však také významným vylepšením výkonu a funkčnosti. Větší 1/2palcová mikrofonní kapsle poskytuje nižší šum a menší zkreslení, které je zachováno díky 32bitovému ADC (analogově-digitálnímu převodníku) zabudovanému v krytu mikrofonu. Navíc lze zvolit vzorkovací frekvence od 44,1 do 192 kHz pro kompatibilitu s nejširším možným rozsahem měřicího a záznamového softwaru. UMIK-2 je samozřejmě plně kompatibilní s REW (Room EQ Wizard) a Dirac Live (verze 3 a novější). Provoz bez ovladače s macOS, Linux, Android a iOS plus ASIO ovladač pro Windows - snadná integrace s mnoha dalšími aplikacemi pro měření a záznam.

Referenční měřicí mikrofon s nízkým šumem, 32bitovým ADC s volitelnou vzorkovací frekvencí a jedinečným kalibračním souborem.

MiniDSP UMIK-2 je vysoce kvalitní měřicí mikrofon. UMIK-2 byl vyvinut miniDSP jako upgrade oblíbeného UMIK-1, jednoho z nejprodávanějších produktů BlackDotAudio. UMIK-2 je vybaven velkou 13mm mikrofonní kapslí, která poskytuje nižší šum a menší zkreslení. Mikrofon je napájen USB-C a funguje bez ovladačů na OS X a Linux. MiniDSP vyvinul vlastní ASIO ovladač pro snadnou integraci s Microsoft Windows. Vestavěný ADC převodník s 32bitovým rozlišením zpracovává měřený signál při zachování vysoké kvality. UMIK-2 je doporučován REW (Room Equalization Wizard) a DiracLive ( V3.x novější) kvůli nejvyšší přesnosti měření. Volitelná vzorkovací frekvence (44,1 až 192 kHz) umožňuje snadnou integraci s většinou ostatních měřicích a záznamových softwarů.

Více na https://www.avcenter.cz/minidsp-umik-2-referencni-usb-merici-mikrofon2

 

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Bowers & Wilkins Pi6 / Pi8

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies