Naim

 

Britský výrobce Hi-Fi a HIGH END audio produktů Naim Audio včera vypustil směrem k nám, do světa příznivců kvalitního poslechu hudby oznámení - že spustil svůj vlastní internetový rádiový server. Každý, kdo aktualizuje aplikaci Focal & Naim, bude mít automaticky možnost používat nový rádiový server Naim. Po aktualizaci softwaru je k dispozici také plná podpora Tidal Max.

Mnoho uživatelů používá vytváření vlastních hudebních seznamů skladeb, ale jsou chvíle kdy se chcete jen posadit a poslouchat - co vám nabízí (kvalitní - obsahově i zvukově)  rádio. Z tohoto důvodu Naim nabízel rozsáhlou podporu pro internetová rádia, ale (od) nyní jde ještě o krok dál -  nabízí vlastní internetový rádiový server.

 

Naim

 

ČTĚTE DÁLE, JE TOHO MNOHO! ↓

 

"Toto nové  řešení vám dává možnost volby na dosah ruky, takže posluchači si mohou vychutnat to nejlepší z poslechu rádia", říká Naim Audio.

 

Naim

 

Za tímto účelem uzavřela značka Naim partnerství se společností XPeri, aby zřídila vlastní server internetového rádia. Tento přechod nejen zvyšuje spolehlivost, ale současně umožňuje řadu nových funkcí:

¤ přístup k více než 45 000 stanicím po celém světě
¤ pokročilá metadata pro podrobnosti o interpretovi, skladbě a albu na mnoha stanicích
¤ důraz na kvalitní audio streamy
¤ vylepšená kategorizace stanic
¤ stanice s vysokým rozlišením
¤ automatické vyhledávání stanic
¤přístup k podcastům ze stanic, pokud jsou k dispozici
¤ v rámci upgradu aplikace Focal & Naim zajistí bezproblémovou aktualizaci oblíbených stanic a předvoleb, aby fungovaly s novým serverem; dle vyjádření Naim tak má uživatel jistotu nerušeného kvalitního poslechu

 

Naim

 

Naim Audio - rozšíření možností streamování
Kromě vylepšení služby internetového rádia Naim také rozšiřuje možnosti streamování. Nové předplatné 24bitového/192 kHz streamování společnosti Tidal, TIDAL Max, je nyní plně podporováno prostřednictvím aplikace Focal & Naim a Tidal Connect, což přináší vynikající zvukový zážitek. Pokud jste dlouhodobě (služebně je tam vysoké množství "nás euroatlanťanů" - členů euroatlantické civilizace) v JV Asii, čínští zákazníci jsou navíc podporováni službou Q-Play, která je nyní k dispozici i v produktech Naim. Uživatelé QQ Music mohou nyní bez námahy streamovat své oblíbené skladby výběrem svého zařízení Naim přímo z aplikace QQ Music, což zajišťuje hladký a pohlcující zážitek z poslechu.

 

Naim

 

Nový software je k dispozici automaticky prostřednictvím aplikace Focal & Naim pro 2. generaci NAIM Uniti Mu-so, ND555, NDX 2, ND5 XS2 a modely New Classic Series.

 

Naim

 

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Focal Diva Utopia

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Unitra

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

SPL

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Malá překvapení každodenního audiofila

Ačkoliv se posuzování audio komponentů bezmála denně (s čestmými výjimkami letních dovolených, kde je naopak pár týdnů reálně ticho a slouží jako "rekalibrace" ušního aparátu) věnuji už nějakých 17 let a poslouchal jsem rád i předtím... Přestože jsem za tu dobu slyšel na 5 000 výrobků všech tříd, kvalit a podob... Bez ohledu na to, že nějaké polovině z toho počtu jsem věnoval hodně času na kompletní recenzi... I tak se tu a tam objeví něco, co překvapí. Jako teď.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audio Video Show Praha 2025 | výstava hi-fi techniky a domácího kina

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies