Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Značku u které nyní probíhá "mechanická" změna jistě znáte, slova ze (dávné, od Golden Kids; pod jejich 2 původními, v úvodním v 60tkové variantě ve 2 verzích v jednom videu a pak novější "comebackové" verzi v 2hém, 3. video slavný originál skladby...

...ústy Marty Kubišové, Heleny Vondráčkové a Václava Neckáře zpívajících: "..a uvidíš tak dál do konce snů" možná nikoli, ale přesně o těch to dnes slovy dánského výrobce ultra-high endu je - změna čtecí mechaniky to znamená. O čemž Vitus Audio říká:  „Jsme nadšeni, že můžeme představit významnou inovaci naší produktové řady v podobě přijetí pokročilé jednotky SUOS-HiFi CD-Pro8“ (úvodní foto, je zatím jediné "originál" - zdroj slov výše a pak níže Vitus Audio; nyní sám výrobce mechaniky SUOS-Hifi

Suos CD-Pro8

ČTĚTE DÁLE, JE TOHO MNOHO! ↓

 

CD-Pro8 – prémiová mechanika s horním plněním
Po letech vývoje jsme přišli s tímto – naším nejlepším horním nakladačem v našem produktovém portfoliu, navrženým a vyvinutým od základů ve Vídni v Rakousku. Je navržen jako duchovní a důstojný nástupce legendární mechaniky Philips CD-Pro2 a výrobci špičkových audio zařízení mají nyní s tímto modulem schůdnou možnost evolučního kroku v oblasti čtecích mechanik CD.

Suos CD-Pro8

Všechny kovové díly jsou z precizně opracované oceli a hliníku, přičemž talíř, kryt a závěsný systém jsou vyrobeny ze 100% pravého uhlíkového vlákna. CD-Pro8 se dodává ve 3 provedeních, přičemž rozdíl je pouze estetický. Mechanika je dodávána s integrovanou vlastní speciální servo deskou CD-84, novější generace elektroniky -  díky tomu je CD-Pro8 vybaven i vlastním servopohonem.

Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Ručně montováno ve Vídni (slovy výrobce a "potvrzeno činy" viz Vitus Audio) se skvěle hodí pro high-endové aplikace.

Suos CD-Pro8

Konec vyjádření rakouských SUOS, předáváme slovo Vitus Audio: V rámci našeho závazku dodávat audio zařízení nejvyšší kvality jsme se rozhodli přejít z mechaniky Philips CD Pro 2 na nejmodernější mechaniku CD-Pro8. Jedná se o významnou změnu, která odráží náš závazek k dlouhé životnosti našich výrobků.

Vitus CD.Pro8

Špičková technologie a výkon
Mechanika CD-Pro8 představuje nejnovější technologii mechanik CD, která zahrnuje moderní materiály, pokročilé optické a servosystémy a zdokonalené algoritmy pro korekci chyb. Tyto pokroky stanovují nové průmyslové standardy a zajišťují vynikající přesnost čtení dat, vyšší integritu dat a celkově vyšší výkon. Heslem této mechaniky je přesnost a spolehlivost, které dokonale souzní s očekáváními naší řady přehrávačů a transportů CD.

Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Zvýšená odolnost a spolehlivost
Odolnost a dlouhodobá spolehlivost byly vždy základními kameny našich výrobků. Model CD-Pro8 řeší problémy s mechanickým opotřebením, které byly pozorovány u modelu CD Pro 2, a vyznačuje se robustní mechanickou konstrukcí, moderními materiály a vylepšeným systémem zavěšení. Tato vylepšení jednak prodlužují životnost výrobku, jednak zajišťují lepší výkon při náročném používání. To znamená, že se na naše zařízení můžete spolehnout na dlouhodobě konzistentní a vysoce kvalitní výkon.

Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Pozitivní zpětná vazba od uživatelů
Naše přísné interní testování i zpětná vazba od uživatelů trvale ukazují, že jednotka CD-Pro8 se vyrovná zvukovému výkonu staršího modelu CD Pro 2 nebo jej dokonce překonává. Uživatelé si pochvalují její lepší přesnost čtení dat, nižší mechanický šum a celkovou spolehlivost, což potvrzuje, že CD-Pro8 je důstojným nástupcem, který poskytuje vysoce věrné přehrávání zvuku, jaké naši zákazníci očekávají.

Vitus CD.Pro8

Bezproblémová integrace pro pohlcující zážitek
Pečlivě jsme integrovali mechaniku CD-Pro8 do našich systémů, abychom dosáhli emotivního a pohlcujícího zážitku z přehrávání, kterým jsou naše produkty známé, a zajistili tak, že váš produkt bude nejen splňovat moderní standardy, ale také přinášet poutavý zvukový zážitek, který oživí vaši hudbu.

Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Dlouhodobá podpora a zajištění budoucnosti
Přijetí jednotky CD-Pro8 také znamená, že můžeme zajistit trvalou podporu a dostupnost náhradních dílů, čímž řešíme problémy spojené s údržbou a opravami starších jednotek CD Pro 2. Díky tomu, že společnost SUOS-HiFi aktivně vyrábí mechaniku CD-Pro8, budou mít naši zákazníci přístup k nejnovějším technologiím a podpoře po mnoho dalších let, což zajistí budoucnost našich produktů i vaší investice.

Vitus CD.Pro8

Tak a teď to víte i vy - že Vitus Audio je nyní ještě víc... Vitus Audio

Vitus Audio SUOS CD- Pro8

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies