High End Wien 2026

Najdi 1 rozdíl - aneb bylo (dole) a bude (nahoře)

High End Munchen 2024

Příští rok ve stejnou dobu - ještě v Mnichově; pak už...

Vídeň

Přetiskujeme zprávu HIGH END SOCIETY: 

Vídeň

HIGH END SE STĚHUJE DO VÍDNĚ: KROK DO SLIBNÉ BUDOUCNOSTI

Mezinárodní audio show HIGH END se změní na nové místo v roce 2026. Tento přesun z Mnichova do Vídně signalizuje přelomový krok a byl oznámen HIGH END SOCIETY na dnešní výroční valné hromadě Asociace pro vysoce kvalitní reprodukci zvuku a videa. Tímto rozhodnutím pořadatel označuje důležitý milník na budoucí cestě vedoucího světového veletrhu pro nadšence do vysoce kvalitní audio techniky.

Nabízí nejlepší podmínky pro výstavy a výstavy a nastavuje nové standardy
HIGH END 2025 se bude konat v MOC Event Center ještě jednou od 15. do 18. května 2025. Ale o rok později se mezinárodně uznávaná audio show poprvé představí návštěvníkům v Austria Center Vienna (ACV) v květnu. Prvotřídní místo konání akce v srdci hlavního města Rakouska prošlo v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí a bylo vybaveno nejmodernější digitální technologií. Místo konání nabízí řadu moderních místností v různých velikostech pro vystavovatele, aby co nejlépe předvedli své produkty a technologie. Pro vystavovatele jsou k dispozici další prostory a prostorné haly, kde si mohou postavit své individuální expozice. ACV má celkem 26 000 metrů čtverečních výstavní plochy na několika podlažích v hlavní budově i v přilehlých halách, což umožňuje vystavovatelům najít optimální podmínky pro jejich různé potřeby. Společnosti, které se zúčastnily FINEST AUDIO SHOW ve Vídni v listopadu 2023, získaly první dojem. Trvale pozitivní ohlasy a aktuální registrační čísla na letošní FAS Vienna jen podtrhují skutečnost, že ACV je skvělou volbou pro nový domov HIGH ENDU.

Další level pro akci s dlouholetou tradicí
HIGH END SOCIETY vidí se změnou místa slibné vyhlídky a optimální příležitosti pro další rozvoj HIGH END audio show. ACV k tomu nabízí moderní, na budoucnost orientované nastavení. „ Austria Center Vienna boduje nejen vynikajícími výstavními podmínkami, ale také progresivním prostředím, které zvýší úroveň HIGH ENDU a zajistí jeho úspěch v příštích letech,“ potvrzuje Stefan Dreischärf, výkonný ředitel pořadatele. Po více než 20 letech na stejném místě bylo třeba pečlivě promyslet načasování změny. Rozhodnutí přesunout mezinárodní audio show do Vídně znamená nový začátek, obnovu a výhledové vyhlídky. „Jsme přesvědčeni, že tímto krokem můžeme posunout show HIGH END na novou úroveň, a těšíme se na příležitosti, které tato změna bezpochyby přinese,“ podtrhuje významný krok Stefan Dreischärf.

Vídeň jako skvělé a atraktivní místo pro výstavy, přehlídky a hudbu
Kosmopolitní město na řece Dunaj zapůsobí svou mezinárodní atmosférou, bohatou historií a výjimečnými kulturními příležitostmi. Rok co rok přitahuje Vídeň tisíce návštěvníků z celého světa. Rakouské hlavní město je snadno dostupné a jako světové hudební město poskytuje perfektní kulisu pro HIGH END audio show, která je především o vynikající reprodukci zvuku a hudbě. A co víc, vynikající logistické podmínky dělají z Vídně ideální volbu pro pořadatele veletrhu. „Nové místo vytváří perfektní spojení s naším veletrhem a bude také výhodné pro všechny zúčastněné, pokud jde o atmosféru,“ říká Dreischärf.

Souhlas sdružení
Představenstvo společnosti HIGH END SOCIETY eV, Asociace pro vysoce kvalitní reprodukci zvuku a videa, se aktivně zapojilo do dalšího rozvoje úspěšného HIGH ENDU a toto rozhodnutí stoprocentně podporuje. „Přestěhování do Vídně vnímáme jako skvělou příležitost, jak učinit HIGH END ještě atraktivnějším, posílit jej jako přední místo setkávání v tomto odvětví na světě a přizpůsobit jej budoucnosti,“ vysvětluje Jürgen Timm, předseda představenstva rada Asociace. "Těšíme se na novou éru ve více než 40leté tradici HIGH END audio show."

Jako silná komunita se HIGH END SOCIETY těší na nadcházející veletrhy s velkými nadějemi, protože přesun z Mnichova do Vídně bude znamenat přelomový krok do slibné budoucnosti.

Vídeň

Termíny:

HIGH END Mnichov 2025 – 15. až 18. května 2025

HIGH END Vídeň 2026 – 28. až 31. května 2026

HIGH END Vídeň 2027 – 6. až 9. května 2027

HIGH END Vídeň 2028 – 25. až 28. května 2028

 

High End Munchen Wien

Informace o HIGH ENDu
HIGH END, mezinárodně uznávaný audio veletrh, je nesporným lídrem, pokud jde o působivé nastavení tónu pro špičkovou hudební reprodukci. Již čtyři desetiletí poskytuje nápady a podněty výrobcům, prodejcům a spotřebitelům vysoce kvalitní spotřební elektroniky. Během čtyř květnových dnů akce se celý svět audio expertů a profesionálů sejde v Mnichově, aby navštívil stovky vystavovatelů z více než 40 různých zemí, kteří předvedou své nejnovější inovace v halách a atriích MOC Event Center. Po 21 úspěšných letech v Mnichově se HIGH END v roce 2026 stěhuje do Vídně.

Vídeň

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies