Samsung Premiere 9

Poslouchat je skvělé, ale občas se podívat - také není od věci. A proč na malou obrazovku, když tu jsou (dnes už extrémně výkonné - svítivost i životnost) projektory (např. Premiere 9 s úhlopříčkou 330,3 cm). Jako 2 úplně nové modely  (korejského elektro obra  Samsung kterému dáváme palec nahoru, že sponzoruje nejen "to výhodné" ale i letošní letní paralympijské hry a který vyrábí "všechno") The Premiere 7 a The Premiere 9 (které to umí tak "pohodově" jako na obrázku výše a tak "ostře" jako na obrázku níže - vlastně ještě lépe, to jsou obr. končící generace, všechny další už té tak nové - že se tu ještě pár měsíců nebude prodávat).

Samsung Premiere 9

Přetiskujeme zprávu společnosti Samsung:

Nové produkty nabízejí vyspělou laserovou technologii, ultra krátkou projekční vzdálenost a působivé 4K rozlišení spolu s pokročilým zvukem a chytrými prvky pro perfektní domácí kino. Společnost Samsung Electronics představila své nejnovější inovace v oblasti domácího entertainmentu, projektory The Premiere 7 a The Premiere 9. Tyto projektory s ultra krátkou projekční vzdáleností zajišťují uživatelům bezkonkurenční divácký zážitek a jakýkoliv obytný prostor promění v prémiové domácího kino díky nádhernému 4K rozlišení, strhujícímu zvuku a dalším pokročilým funkcím.

„Řada Premiere redefinuje zážitek domácího kina kombinací pokročilé laserové technologie a špičkových, uživatelsky přívětivých funkcí, díky kterým nabídne neuvěřitelnou kvalitu obrazu a strhující audio,“ říká Cheolgi Kim, výkonný viceprezident divize zobrazovacích zařízení Samsung Electronics. „S dalšími a dalšími inovacemi hledíme vstříc budoucnosti, ve které naše produkty proměňují každodenní obytné prostory na prémiová centra zábavy a stanovují nové standardy domácí zábavy.“

Samsung Premiere 9

Bezkonkurenční kvalita obrazu a zvuku
Nejnovější kousky v produktové řadě The Premiere jsou přirozenou reakcí na rostoucí poptávku po vysoce kvalitních řešeních v oblasti domácí zábavy. Špičková laserová technologie přináší divákům zážitek jako z kina přímo do domácnosti. Premiere 9 se může pochlubit technologií trojitého laseru pro přesnější a jasnější barvy a oba modely disponují ultra krátkou projekční vzdáleností a ostrým, zářivým 4K rozlišením na až 130palcových displejích (Premiere 7 nabídne 4K rozlišení na displejích o velikosti až 120 palců)

Působivé 4K rozlišení a přesnost barev zařízení z řady The Premiere přivede k životu každou scénu. Projekty Premiere 7 a Premiere 9 nabídnou pokrytí rozsahu barev 100 %, respektive 154 % ve standardu DCI-P3 (DCI-P3 neboli Digital Cinema Initiatives – Protocol 3 je barevný prostor běžně užívaný u digitální kinematografie a je barevným standardem filmového průmyslu), přičemž oba modely podporují HDR10+, což zajišťuje jasný a zářivý obraz i v osvětleném prostředí. S maximální svítivostí 2 500 ISO lumenů (ISO lumeny jsou úrovní jasu založenou na standardech Mezinárodní organizace pro standardizaci ISO) v případě The Premiere 7 a The Premiere 9 dokonce 3 450 ISO lumenů zajištují oba projektory ostrý a dynamický obraz v jakémkoliv prostředí. Úroveň jasu The Premiere 9 je 3 450 ISO lumenů a The Premiere 7 (2 500 ISO lumenů), reflektují přibližný růst o 23, respektive 14 % oproti předchozím modelům (2 800 ANSI lumenů a 2 200 ISO lumenů). Reálné výsledky se můžou lišit dle podmínek užívání.

V zájmu dalšího zlepšení kvality obrazu nabízí projektory The Premiere inovativní AI vylepšení obrazu, včetně prvků AI Upscaling a Vision Booster. AI Upscaling pozvedne původní kvalitu snímku na pohlcující 4K rozlišení, zatímco Vision Booster automaticky mění jas a kontrast podle okolního prostředí, čímž filmu či seriálu propůjčuje vždy optimální kvalitu obrazu.

Vestavěné reproduktory s technologií Dolby Atmos u obou modelů poskytují mocné a strhující audio, které vytváří skutečně přesvědčivý zážitek z domácího kina bez nutnosti dodatečného zvukového vybavení. Zatímco The Premiere 7 disponuje 30W 2.2kanálovými reproduktory, The Premiere 9 nabídne 40W 2.2.2kanálové s reproduktory vyřazujícími nahoru do prostoru pro skutečně mimořádný zvukový zážitek.

Samsung Premiere 9

Samsung Tizen OS přináší do domácnosti streaming, gaming a jednoduchou konektivitu
Nové projektory řady The Premiere přicházejí s operačním systémem Samsung Tizen OS, což dává uživatelům přístup k široké škále streamovacích služeb, včetně Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Voyo, nová O2 TV, Magenta TV, iVysílání České televize, iPrima a dalších. Široká nabídka globálních i lokálních aplikací zajišťuje, že si uživatelé budou moci vždy užít své oblíbené filmy a seriály pouhým stisknutím tlačítka.

Pro herní nadšence nabízí Samsung zcela plynulý herní zážitek díky pokročilým herním funkcím a dostupnosti herních aplikací přímo v zařízení. Hráči se můžou ponořit do her bez nutnosti vlastnit konzoli a získají přístup k masivní knihovně her dostupných přes cloud přímo na projektoru.

Těm, kteří si chtějí své okolí personalizovat, nabídne prvek Custom Ambient možnost promítat doma různé widgety. Snadno lze kombinovat fotografie, videa a widgety pomocí aplikace SmartThings dostupné na mobilním telefonu.

Samsung Premiere 9

I když se projektor z řady The Premiere zrovna nevyužívá jako plnohodnotné domácí kino, integrovaný chytrý reproduktor nabídne všem spotřebitelům praktičnost, hudební zábavu a různé hudební aplikace.

Nové projektory The Premiere také nabídnou intuitivní a velmi snadnou konektivitu a poskytnou tak ucelený zábavní zážitek. Uživatelé můžou jednoduše sdílet obsah ze svých chytrých telefonů na velkoplošnou obrazovku pomocí funkce Tap View a Mirroring, zatímco integrovaný hlasový asistent zjednodušuje ovládání projektoru a dalších připojených zařízení pomocí jednoduchých hlasových povelů. Integrace Samsung SmartThings dále umožňuje uživatelům spravovat chytrá domácí zařízení, jako například světla, termostat či bezpečnostní systém přímo z projektoru. Domácnost uživatelů se tak ještě víc automatizuje.

Samsung Premiere 9

Ideální design do každé domácnosti
Projektory řady The Premiere mají minimalistický design vyvedený v teplé bílé barvě s prémiovým látkovým povrchem dánské textilní společnosti Kvadrat, který perfektně zapadne do jakéhokoliv interiéru. Kompaktní rozměry a jednoduchá instalace znamenají, že projektory se hodí kamkoliv při zachování absolutně nejvyšší estetické působivosti i funkčnosti.

Instalace jakéhokoliv projektoru řady The Premiere je velice jednoduchá; uživatelům stačí projektor zapojit do zásuvky a připojit se na bezdrátovou síť. To je vše – ultra krátká projekční vzdálenost eliminuje nutnost složitého procesu instalace a umožňuje vychutnat si velkoplošnou projekci při minimální náročnosti.

Nové projektory The Premiere 7 a The Premiere 9 jsou nyní dostupné k zakoupení v oficiálním online obchodě Samsungu a u vybraných dodavatelů ve Spojených státech, Kanadě a Číně. Prodej se později v letošním roce spustí i v dalších regionech - a pak se i vás může týkat obr. níže...

Samsung Premiere 9

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Unitra

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

SPL

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies