2Kaminski Gabriel

Dnes se podíváme na zajímavé reprosoustavy, na které dohlíží betonové monstrum na 16 metrovém podstavci / kopci z kamenů a suti (+ 33 m socha + 3 m koruna = 52), s tím navýšením kopečkem /podstavcem je to trochu "podfuk", ale všude se to "přehlíží" a je prezentováno, že  - tato je nejvyšší. To na obrázku výše (nejvyšší socha Ježíše Krista na světě - parametry v titulku, pokud se vám vybaví Rio de Janeiro tak 38 m) je od Léta Páně 2011 držitelem architektonické anticeny Makabryła roku 2010 (uděluje se památkám či jiným stavbám, které nezapadají do okolí, či jsou nepřiměřené nebo nefunkční - vítěz roku 2010 "Postava Ježíše Krista, Krále vesmíru" splňuje všechna kritéria).  Tak ta na foto výše (na území které v letech 1335 - 1742 bylo součástí Slezka a patřilo pod Země Koruny České) shlíží na výrobu zcela nového aktivního reprosysystému značky 2Kaminski názvem Gabriel - vše výše a níže popsané a vyfotografované se děje v Świebodzin (německy Schwiebus).

 2Kaminski Gabriel

ČTĚTE DÁLE, JE TOHO MNOHO! ↓

Žádné pasivní součástky
Reprosystém GABRIEL je plně aktivní s možností parametrického EQ a digitální výhybky s následnou korekcí poslechové pozice v rámci Dirac Live. Má dálkové ovládání – s ovládáním hlasitosti, výběrem vstupu, ale také 4 režimy/nastavení výhybky a EQ. Dle osobních preferencí a prostoru volíte mezi režimy Reference, Live, Warm a V. Změny jsou jemné, ale významné.

2Kaminski Gabriel

Forma následuje funkci
Konstrukce originálně tvarované (ne)ozvučnice vychází z nespočtu vyrobených prototypů, které pracují s (vlastně jednoznačnou terorií) žádná ozvučnice - nejlepší ozvučnice. "Chtěli jsme, aby to nebyla další jednoduchá deska s reproduktory, ale zajímavá forma připomínající neoklasický monolit", říká Maksymilian Kamiński, CEO značky 2Kaminski.

2Kaminski Gabriel

Komponenty systému Gabriel "Vše v jednom audiofilském řešení. Společně, ale odděleně" (citovali jsme propagační materiál výrobce) jsou: 8 kanálový zesilovač Buckey Hypex NC502MP 

2Kaminski Gabriel

...kabeláž Viborg 

2Kaminski Gabriel

Digitální crossover, ekvalizér a volitelný Dirac, krabička s USB audio, S/PDIF (RCA a optické) a Bluetooth (LDAC/aptX) stereo digitálními vstupy s dálkovým ovládáním - je osvědčené řešení MiniDSP Flex Eight

2Kaminski Gabriel

..reproduktory pochází od Scan-Speak

 2Kaminski Gabriel

SPECIFIKACE (aneb 2Kaminski GABRIEL v několika číslech)
Frekvenční odezva: 25Hz - 20kHz
Reproduktory: 1";  8";  2x 13"
Výkon: 8x 500 Watt (4  Ω)
SNR: 124 dB
THD: 0,0018 %

 2Kaminski Gabriel

Doporučená cena: 18.500€ (bez daně - ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Unitra

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

SPL

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies