Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

Tenhle dokonalý pár (výše / níže) 2 různých výrobců z různých zemí, teď pořídíte pospolu - navíc po lehkých úpravách v dokonale sladěné verzi..

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

ČTĚTE DÁLE, JE TOHO MNOHO! ↓

..znamenající úpravu napájení (nový napájecí zdroj přinášející +35% vyšší výkon na výstupu) sluchátkového zesilovače, který jsme vám představili (zde v rubrice jako novinku i v podrubrice "Jak to slyší v zahraničí", i značku jako takovou):

Malý, ale silný - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Referenční Enleum - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Enleum - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

..sluchátka i zesilovač nyní dostanete jako výsledek kooperace, oba společně sladěně včetně společného bydlení:

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

Vytváření jedinečných produktů světové třídy je výzvou, zejména pro malé výrobce. Přesto jak Enleum tak Mod House Audio nezávisle dosáhli úspěchů a vyvolali významné vlny v Hi-Fi komunitě svými inovativními návrhy, patentovanými technologiemi, bezkonkurenčním výkonem a čistým hudebním požitkem - tohle je jiné. Nadšené zprávy již zdůrazňovaly pozoruhodnou synergii mezi standardními verzemi (viz úvodní 2 obr.). Nicméně poté, co se výrobci "domluvili" a  tuto kombinaci vyzkoušeli na vlastní kůži, věděli že to je šance na mimořádnou kooperaci a možnost vytvořit něco ještě neobyčejnějšího. Tahle spolupráce Enleum a Mod House Audio představuje speciální edice jejich produktů - dál sladěné  ideální kooperaci - 2 už původně zajímavých výrobků. Dík aktualizaci a vylepšení nyní ti 2 na fotografiích všude kolem - nyní poskytují výkonnější sluchový zážitek spolu s vylepšeným vizuálem a celkovým výkonem.

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

MOD HOUSE AUDIO TUNGSTEN DS pro  ENLEUM
Tungsten jsou 1. sluchátka Mod House Audio navržená absolutně od základů, představující vrcholný úspěch více než 3letého výzkumu a vývoje. Sluchátka jsou vybavena inovativními planárními magnetickými měniči (jsou  nabízena ve verzích single a dvojitými magnety - rozdíl +$500, jak název DS výše naznačuje, systém Enleum / Tuggsten byla zvolena "oboustranná" verze s vyšší impedancí a citlivostí) pečlivě vybranými designovými detaily. S těmito vlastnostmi se Tungsten snaží dosáhnout nejlepší možné rovnováhy, aby poskytoval co nejkomplexnější zážitek. Pro toto omezené vydání Enleum & Mod House společně vybrali vlastní barevné schéma vyznačující se jedinečnou modrou barvou pro 3D tištěné díly, navrženy aby dokonale doplňovaly zesilovač. Šedé šrouby byly vybrány tak, aby ladily s logem Enleum.
Kromě vlastního barevného schématu Enleum je specifický modrý materiál pečlivě vyroben v prvotřídním zařízení firmy Enleum. Za použití stejných vysoce kvalitních dokončovacích procesů mají  Tungsten grily  charakteristickou barvu a povrchovou úpravu Enleum a souzní s HPA-23RMH jak funkčně a zvukově, tak esteticky.

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

ENLEUM HPA-23RMH pro MOD HOUSE AUDIO
Enleum HPA-23RMH je specializovaný sluchátkový zesilovač úrovně referenční třídy, proslulý svým originálním desigem a kvalitu zvuku Enleum. Tento zesilovač zdůrazňuje inovaci a kvalitu značky Enleum a poskytuje výjimečný výkon v kompaktním balení. Standardní HPA-23RM byl nejkompaktnějším vysoce výkonným sluchátkovým zesilovačem, který poskytuje ekvivalentní výkon jako starší HPA-21. Současný HPA-23RMH to nyní posouvá ještě dále s přepracovaným a vylepšeným napájecím zdrojem, který maximalizuje výkon při zachování své kompaktní velikosti. Vzhledem ke složitým výrobním technikám může HPA-23RMH vyrábět pouze hlavní technik společnosti Enleum. Vývojové snahy vyústily v 35% nárůst aktuálního výstupního výkonu (zatímco napěťový výstup zůstává nezměněn), díky čemuž je HPA-23RMH ještě ideálnějším partnerem pro jakákoli energeticky náročná planární magnetická sluchátka, a skvělý partner pro Mod House Tungsten.

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

Doporučená cena: 5.500 USD (ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

Enleum HPA23R + Mod House Audio Tungsten

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Denon PerL v akci

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Unitra

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

SPL

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies