Triangle Capella Active

Nové francouzské aktivní bezdrátové, vybaveny převratnou technologií, která automaticky kalibruje zvuk ve vztahu k místnosti pro vyvážený zvuk,  vždy dokonale přizpůsobený vaší poslechové místnost; s DSP (s digitálně řízenou výhybkou), Bluetooth včetně aptX HD,  Wi-Fi (Airplay, Chromecast, UPnP/DLNA, Room Ready) či pro přenos (24bit/96kHz) audio signálu minimální latence WiSA Technology; konstrukce ozvučnice nepostrádá firemní finesu DVAS (Driver Vibration Absorption System)  co komunikují bezdrátově se „Stereo Hub“ (obr. níže), kompaktním vzdáleným boxem využívajícím chytrou (a  šířící se) technologii WiSA. Všechny zdroje zvuku co doma máte (HMDI, USB, Optické, RCA…) jsou centralizovány v Hubu. se zesilovačem na  Každý reproduktor má vlastní zesilovač o celkovém výkonu 2x 100W pro dvojici reproduktorů - na 1 stojanovou / regálovou reprosoustavu Triangle Capella

ČTĚTE DÁLE, JE TOHO MNOHO! ↓

Triangle Capella Active

Triangle Capella Active

Triangle Capella Active

Hořčíková hornová kopulka výše / níže 16cm středy/basy z celulózové buničiny, výsledek výzkumu provedeného pro řadu Esprit 40th

Triangle Capella Active

K dispozici je volitelné příslušenství ve formě stojanů  S05 (279€) či kalibrační mikrofon Zen a brzy dorazí gramofon Lunar 3:

Triangle Lunar 3

Systém Triangle Capella využívá technologii bezdrátového přenosu zvuku WiSA, takže repro můžete umístit kdekoli v domácnosti. Jakýkoli zdroj zvuku, ať streamovací služby nebo připojený k jednomu ze vstupů systému, je spravován  WiSA pomocí "krabičky stereo Hub", která pak streamuje signál do reprosoustav vysokým rozlišením bez znatelné latence (2,6 ms). Stereo Hub stačí položit blízko vašich AV zařízení (TV, gramofon, počítač atd.), systém si sám poradí a (optimální zvuk pro konkrétní prostor) vyladí. 

Triangle Capella Active

Capella jsou namontovány na hliníkové základně, aby umožnily neomezené proudění vzduchu kolem portu. To zajišťuje rovnoměrné rozložení nízkých frekvencí a umožňuje snadné umístění reprosoustav ve vaší místnosti.

Triangle Capella Active

Technologie DVAS
Capella obsahuje patentovanou technologii DVAS, která spočívá v použití perforované výztuhy skříně, která je pomocí tlumícího materiálu přitlačena k měniči a tím je skříň vyztužena (DVAS pohlcuje vibrace vznikající pohybem basových reproduktorů). Tvar této výztuhy umožňuje optimalizované proudění vzduchu z portu.

Triangle Capella Active

Difrakce předního panelu
Zaoblený tvar skříně v kombinaci s tvarovanou strukturou ráfků obklopujících každý měnič tlumí rušení zvuku přenášené k posluchači, což má za následek čistší zvuk.

Triangle Capella Active

Ultra přesné akustické nastavení
Bezdrátový mikrofon Zen dostupný jako volitelná výbava umožňuje přesné měření během automatické kalibrace  systému Triangle Capella. Shromažďuje data a přenáší je do aplikace, která je následně analyzuje a opravuje.

Triangle Capella Active

Triangle Capella Active

SPECIFIKACE (Triangle Capella):
Doporučená velikost místnosti: 15 - 40 m2
Měniče:
¤ 1x hornový výškový reproduktor s 25mm kopulkou z hořčíkové slitiny
¤ 1x 16 cm středo/basový reproduktor s membránou z přírodní celulózové buničiny
Frekvenční rozsah: 42 Hz - 22 kHz
Rozměry:
reprosoustava - 200 x 480 x 315 mm
hub - 75 x 45 x 100 mm
Hmotnost:
reprosoustava - 8,5 kg
hub - 0,5 kg
Barva: ušlechtilé kořenové dřevo prosvítající skrz barvy - Astral Blue, Nebula Brown, Black Star a bílá verze s vysokým leskem

Triangle Capella Active

Doporučená cena: 2.299/2.499/2.749/5.5500 GBP/EUR/USD/AU$  (ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

Triangle Capella Active

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Bowers & Wilkins Pi6 / Pi8

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies