PMC twenty5i

Přetiskujeme zprávu společnosti MGY (o PMC Speakers):

ČTĚTE DÁLE, JE TOHO MNOHO! ↓

O společnosti MGY
MGY je distribuční společnost založená skupinou profesionálů z oboru s více než 30 lety zkušeností v oblasti vysoce kvalitního zvuku. Společnost MGY každoročně rozšiřuje své portfolio značek, přičemž se spoléhá na několik klíčových, s nimiž má její vedení dlouhou historii. MGY spolupracuje s PMC již řadu let, těší se skvělé komunikaci s oddělením vývoje produktů, výroby a marketingu PMC a pomáhá svým zákazníkům maximálně využít jejich hudební zážitky.

 PMC Speakers

Existuje mnoho důvodů, proč si společnost MGY vybrala PMC (The Professional Monitor Company, Ltd) jako hlavní zastupovanou značku reproduktorů. Všichni víme, že tato společnost je silně zakořeněna v profesionální hudební tvorbě. Po celá ta léta se filmový a hudební průmysl po celém světě spoléhá na kvalitní zvuk z monitorů PMC. Neexistují žádní sponzoři: uživatelé si výrobek kupují za své vlastní peníze a jsou se svou investicí spokojeni. Největší jména a studia používají PMC - Hollywood, Lucasfilm, skladatelé, hudebníci. Seznam umělců je dlouhý a zahrnuje všechny myslitelné hudební styly.

PMC Speakers

Příchod Dolby Atmos jako nástroje tvůrců pro pohlcující zvuk také podpořil PMC na tomto trhu pro hudbu a film, a to jak doma, tak ve studiu. Mnoho pozoruhodných nahrávek Dolby Atmos bylo pořízeno s reproduktory PMC a zajímavostí je, že některé z nich se používají jako in-wall/on-wall ve studiu i doma, a to naprosto stejné modely.

PMC Dolby Atmos

PMC Dolby Atmos

Dá se říci, že PMC má pečeť schválení od těch nejlepších hudebních tvůrců. Milovníkům hudby v domácnostech slouží hi-fi reproduktory PMC již více než 30 let a jejich kvalita je oceňována i ve světě.

PMC Speakers

Lidé z distribuční firmy MGY se s námi podělili o své myšlenky na téma „proč právě PMC?“:

Yuri, generální ředitel, říká: „S lidmi z PMC a jejich způsobem výroby reproduktorů jsme opravdu spjati. Společně jsme ušli dlouhou cestu.“

Julia, výkonná ředitelka, říká: „Za více než 30 let v oboru jsem slyšela mnoho reproduktorů, ale mou věčnou láskou je PMC. Ten pocit rozsahu a dynamiky - nepřekonatelný. Živost, vzdušnost, přirozený tón - tak blízko, jak to jen jde. Přátelské ke všem druhům hudby a také k navazujícím komponentům. Vidím, že zákazníci, kteří si PMC koupili, jsou vždy spokojeni. Pokud se rozhodnou pro upgrade, přejdou na další model PMC ve vyšší řadě.“

Mark, manažer prodeje, říká: „Pro mě je PMC jistota. Jistota posluchače, že přesně takhle má hudba znít.“

George, SMM, říká: „Líbí se mi, že s reproduktory PMC mohu přijít domů, zapnout hi-fi a získat plnohodnotný zvuk, i když hudba nehraje nahlas. To je blaho!“

Serge, oddělení komunikace, říká: „PMC je původcem. Brilantní originální design reproduktorů, který je rok od roku lepší. Nenapodobitelný a jedinečný.“

Ačkoli společnost MGY existuje již téměř deset let, náš tým spolupracuje s PMC již více než 30 let a zajišťuje, že si naši zákazníci po celém světě mohou naplno užívat potenciál hudby, který jim tato značka přináší. Nyní je na řadě Česká republika.

PMC Speakers

Hi-Fi Voice & PMC (Professional Monitor Company)

Ztráty a návraty | PMC SPEAKERS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Trocha historie nikoho nezabije | PMC SPEAKERS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

PMC demo room

Audio Video Kino Bratislava 2024

XAVIAN Medea

Perfect Sound Group

Bowers & Wilkins Pi6 / Pi8

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Lab12 | Audiofeel

AudioEgo

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

AV Center High-End Studio Praha

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies