harman roon

Začátkem měsíce jsme shodou okolností "probírali" co je to kooperace a jak (občas s)končí  Hi-Fi kooperace - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení i co je nového u  R O O N - Také bychom poděkovali a též se těšíme - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení . Pokud patříte mezi minoritu co o Roon ještě širší - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení ještě neslyšela - slyšte (čti "čtěte": 8mi-dílný seriál o): Roon - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Ale k titulnímu STALO SE VČERA:

harman samsung

HARMAN, dceřiná společnost společnosti Samsung Electronics Co., Ltd., která se zaměřuje na propojené technologie pro automobilový, spotřebitelský a podnikový trh, dnes oznámila akvizici společnosti Roon, platformy pro správu, vyhledávání a streamování hudby pro hudební nadšence.

Roon je platforma pro přehrávání hudby, která nabízí bohaté rozhraní pro procházení a objevování hudby, kompatibilitu s téměř jakýmkoli zvukovým zařízením a přehrávací engine navržený tak, aby poskytoval nejlepší možný zvuk. Roon je k dispozici pro všechny populární operační systémy a vyrábí řadu hardwarových serverových zařízení Nucleus.

roon nucleus

"Ve společnosti HARMAN jsme velmi hrdí na to, že dokážeme vytvářet výjimečné zvukové zážitky pro naše partnery a spotřebitele po celém světě," řekl Dave Rogers, prezident divize Lifestyle společnosti HARMAN. "Tým společnosti Roon sdílí naši vášeň přinášet výjimečný zvuk a konektivitu milovníkům hudby, kteří si ji prohlížejí, objevují a poslouchají doma i na cestách. Těšíme se na společnost Roon, jejíž působivý talent se připojí k rodině HARMAN a posílí naše již tak silné inženýrské schopnosti."

Společnost Roon bude fungovat jako samostatná firma společnosti Harman se svým stávajícím týmem. Veškeré operace společnosti Roon zůstanou zachovány a budou se nadále věnovat službě a růstu komunity partnerů a zákazníků zařízení Roon v rámci společného poslání poskytovat poutavé a personalizované zvukové zážitky napříč celou řadou produktů a platforem.

roon nucleus

V souladu se svou strategií "spolupráce se všemi" se společnost HARMAN zavázala k rozšiřování otevřeného ekosystému zařízení Roon, který zahrnuje spolupráci s více než 160 dalšími značkami audio zařízení a poskytuje zvuk do více než 1000 vysoce výkonných zařízení. Oddanost společnosti Roon její věrné komunitě a její výjimečné odborné znalosti v oblasti designu UI/UX se budou díky akvizici dále rozšiřovat a vzkvétat.

"Náš tým je nadšený, že se může připojit ke společnosti HARMAN, vizionářské společnosti, která již desítky let udává směr vývoje v oblasti audia," řekl Enno Vandermeer, generální ředitel společnosti Roon. "Spojením sil se společností HARMAN získává Roon neuvěřitelný rozsah, zdroje a dosah globálního technologického lídra, přičemž si zachováváme nezávislost, abychom mohli investovat do růstu a budoucnosti firmy. Těšíme se, že budeme moci i nadále přinášet naši pokročilou správu dat, odborné znalosti v oblasti SaaS a možnosti zapojení spotřebitelů do našeho širokého ekosystému partnerů, protože spojením sil se společností HARMAN budeme našim zákazníkům poskytovat ještě lepší zvukové zážitky."

roon nucleus

O SPOLEČNOSTI HARMAN
Společnost HARMAN (harman.com) navrhuje a konstruuje propojené produkty a řešení pro výrobce automobilů, spotřebitele a podniky po celém světě, včetně propojených automobilových systémů, audio a vizuálních produktů, podnikových automatizačních řešení; a služeb podporujících internet věcí. Díky předním značkám, jako jsou AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® a Revel®, je HARMAN obdivován audiofily, hudebníky a zábavními podniky, kde vystupují, po celém světě. Více než 50 milionů automobilů na silnicích je dnes vybaveno audiosystémy HARMAN a systémy pro propojené automobily. Naše softwarové služby pohánějí miliardy mobilních zařízení a systémů, které jsou propojené, integrované a bezpečné na všech platformách, od práce a domácnosti až po auto a mobil. Společnost HARMAN zaměstnává přibližně 30 000 lidí v Americe, Evropě a Asii. V březnu 2017 se společnost HARMAN stala dceřinou společností plně vlastněnou společností Samsung Electronics.

samsung - harman

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies