Sonos Web App

Přetiskujeme zprávu společnosti SONOS:

Sonos odhaluje přepracovanou aplikaci, která přenáší služby, obsah a systémové ovládací prvky na jednu přizpůsobitelnou domovskou obrazovku. (Zmodernizovaná aplikace a personalizace usnadní a zrychlí orientaci v obsahu a tím ještě vylepší zážitek z poslechu)

Praha/Sydney, Austrálie 23 dubna 2024 - Sonos dnes odhalil svůj dosud nejrozsáhlejší redesign aplikace, čímž vytvořil nevídaný streamovací zážitek, který umožňuje posluchačům organizovat si své oblíbené seznamy skladeb, stanice, alba a další z více než stovky streamovacích služeb na jedné přizpůsobitelné obrazovce. Nová domovská obrazovka poskytuje rychlejší přístup k ovládacím prvkům systému Sonos jedním snadným přejetím nahoru, takže přeskakování z karty na kartu je minulostí. Jako lídr v oblasti zvukového zážitku, který se zaměřuje na vytvoření lepšího způsobu poslechu, společnost Sonos záměrně přepracovala aplikaci na moderní softwarovou platformu pro snazší, rychlejší a lepší uživatelský zážitek. Přepracovaná aplikace podporuje všechny stávající produkty běžící na verzi S2 a celosvětově bude dostupná po aktualizaci softwaru mobilní aplikace S2 a prostřednictvím zcela nové webové aplikace od úterý 7. května 2024.

„Před více než 20 lety jsme světu představili multi-room systém, tedy možnost přehrávání hudby ve více místnostech, a dnes ji takto poslouchá více než 15 milionů domácností. Protože se neustále snažíme přicházet s inovacemi a nasloucháme našim zákazníkům, cítili jsme, že nyní je čas přehodnotit naše zkušenosti a přístup k aplikacím,“ říká Patrick Spence, generální ředitel společnosti Sonos. „Po důkladném vývoji a testování jsme si jistí, že tato přepracovaná aplikace je jednodušší, rychlejší, lepší. Opět zvyšujeme laťku pro zážitek z domácího poslechu hudby a připravujeme se na expanzi do nových kategorií a zážitků.“

„Dnešní streamování se rozšířilo na více platforem kvůli různorodým nabídkám obsahu, algoritmickým výběrům nebo touze nevytvářet playlisty na více místech,“ říká Maxime Bouvat-Merlin, produktový ředitel společnosti Sonos. „Jako jediná audio značka s otevřenou platformou nabízející široký výběr umožňuje Sonos snadno ovládat váš sytém a upravovat vaši oblíbenou hudbu na jednom místě. Naše přepracovaná aplikace přináší nejefektivnějším streamování tím, že na domovskou obrazovku přináší veškerý obsah a intuitivní ovládání.“  

100+ streamovacích služeb, jedna domovská obrazovka
Přepracovaná aplikace Sonos upřednostňuje zážitek z poslechu – umožňuje přenést všechny oblíbené položky do popředí a poskytuje větší kontrolu, abyste si svůj streamovací zážitek přizpůsobili přesně podle sebe.
¤ Rychlejší přístup k hudbě (a vypínání aplikace): Není třeba přepínat mezi kartami – nová domovská obrazovka nabízí veškerý váš oblíbený obsah a ovládací prvky na jednom místě. Rychle se vrátíte do nedávno přehrávaného obsahu, procházíte knihovny a doporučený obsah z preferovaných služeb a naplníte svůj domov hudbou a vším, co máte rádi.
¤ Přizpůsobte si a upravte: Užijte si bezkonkurenční správu tím, že svou domovskou obrazovku navrhnete tak, jak potřebujete. Připněte řádky vašeho oblíbeného obsahu a služeb, pak je přesuňte, upravte nebo uspořádejte dle svých představ.
¤ Prohledejte každou streamovací knihovnu: Hledejte interpreta, skladbu, podcast nebo audioknihu ve všech svých preferovaných streamovacích aplikacích najednou pomocí snadno použitelného vyhledávacího pole, které je vždy dostupné přímo nadomovské  obrazovce.
¤  Vylepšené ovládání systému: Přejeďte prstem ze spodní části domovské obrazovky nahoru a plynule ovládejte celý systém a získejte vizuální přehled o tom, co hraje na každém z vašich produktů, rychle seskupte reproduktory a nastavte nejvhodnější hlasitost odkudkoli v aplikaci.

Zcela nová webová aplikace, která je přístupná z jakéhokoli moderního webového prohlížeče, umožňuje posluchačům stejné bezproblémové ovládání systému jako mobilní aplikace. Webová aplikace nahradí stávající ovladač Sonos a bude k dispozici spolu s přepracovanou mobilní aplikací od 7. května 2024.

O společnosti Sonos
Sonos je přední světová společnost zaměřující se na zvukové zážitky. Společnost Sonos, vynálezce
bezdrátového domácího multi-room audia, pomáhá celému světu k lepší kvalitě poslechu tím, že
poskytuje lidem přístup k obsahu, který milují, a umožňuje jim ovládat ho, jak a kde chtějí. Společnost
Sonos se proslavila poskytováním bezkonkurenčních zvukových zážitků, promyšlenou estetikou designu,
jednoduchostí používání a otevřenou platformou. Díky tomu všemu zpřístupňuje audio obsah v celé jeho
šíři doslova každému. Centrála společnosti Sonos je v kalifornském městě Santa Barbara.

Hi-Fi Voice a Sonos:

Optimalizovaný diskrétní zvuk - ze stropu | SONOS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Sonos One & Five & Beam (Gen 2) - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

SONOS Play:5 a Play:3 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

SONOS již podruhé v pohybu - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies