Aurender AP20

Tedy budoucnost hifi. Pokud někdy platí Aristotelovo pořekadlo: „celek je větší než součet jeho částí“ ve zvuku, platí pro AP20. A vzhledem ke kvalitě a množství dílů v této rovnici to vypovídá hodně.

AP20 poskytuje bezprecedentní zvukový výkon z integrovaného zesilovače. Obsahuje nejlepší moduly zesilovače třídy D na světě v konfiguraci dual-mono, analogové relé R2R pro ovládání hlasitosti a sekci předzesilovače, nejlepší DAC od Aurender, vstup hlavních hodin, výstup pro sluchátka, sadu digitálních a analogových vstupů a výstupů. a nejsofistikovanější lineární napájecí blok, jaký kdy Aurender nasadil.

Výsledek? Audio komponenta, která vykresluje každý hudební zabarvení s plným realismem. S jemným dotekem, který je podpořen obrovskou rezervou pro přechodové a dynamické výkyvy, AP20 pohání i ty nejnáročnější reproduktorové zátěže a vytváří zvukovou scénu, která je jak rozsáhlá, tak laserově zaměřená.

To vše se srdcem Aurendera.

Jiná řešení integrovaných zesilovačů na trhu mohou nabízet podporu pro streamování řízené aplikacemi, ale téměř v každém případě je uživatelská zkušenost, správa knihoven a software pro přehrávání softwaru dodatečným nápadem, který vyžaduje software a hardware třetích stran, aby svou práci dokončil. V případě AP20 více než 10 let špičkových zkušeností udělalo z Aurenderu digitální zdrojovou komponentu výběru v nejlepších světových audio systémech. Nyní je stejný holistický digitální přehrávací engine a uživatelská zkušenost k dispozici z integrovaného zesilovače, který zcela odstraňuje potřebu dalších komponent a kabelů.

Stačí přidat reproduktory a užít si prvotřídní HiFi zážitek bez všech HiFi boxů.

Ultra vysoce výkonné zesilovače třídy D
Je tu třída D a pak je tu směšně dobrá třída D. AP20 využívá nejlepší dostupné moduly zesilovačů. Zesilovač Purifi Eigentakt 1ET400A navržený renomovaným inženýrem Bruno Putzeysem je bez digitální drsnosti, ostrosti a zrnitosti. Duální monofonní zesilovač AP20 se vyznačuje působivými specifikacemi, které se odrážejí v jeho mimořádném zvukovém výkonu, představuje nejmodernější technologii zesilovačů třídy D.

Dead-Quiet Lineární napájecí zdroj
Většina implementací zesilovačů třídy D využívá spínané napájecí zdroje, protože jsou účinné, běží za studena a jsou levné. To však může do signálové cesty zanést šum a zkreslení, což má za následek audio prezentaci, která postrádá pocit přirozené analogové ladnosti. Typickým způsobem Aurender tedy AP20 používá ŠEST diskrétních toroidních transformátorů k napájení CPU, levé a pravé desky DAC, procesoru FPGA a výstupních stupňů napájení.

Analogové ovládání hlasitosti
V každém systému je kvalita zvukové prezentace významně ovlivněna mechanismem ovládání hlasitosti předzesilovače. Je pozoruhodné, že AP20 využívá ovládání hlasitosti analogové domény založené na systému stupňovitého útlumového systému R2R. Ovládání hlasitosti této kvality je u digitálně vybavených integrovaných zesilovačů naprosto neobvyklé a je to hlavní důvod, proč AP20 poskytuje tak přirozený, otevřený zvuk.

Přesné hodiny OCXO
Systém generování přesných hodin založený na OCXO AP20 obsahuje Field-Programmable Gate Array (FPGA) s generátorem hodin redukujícím jitter pod 100fs pro přesné načasování digitálních audio datových přenosů a minimalizaci jitteru pod zanedbatelnou úroveň.

Analogové průchozí vstupy
AP20 poskytuje sadu analogových vstupů včetně 1X vyváženého XLR a 2X single-ended RCA, což nabízí ideální řešení pro integraci externích analogových zdrojů do vašeho audio systému. Milovníci vinylu mohou připojit svůj phono stage k dostupnému analogovému vstupu a vychutnat si čistý analogový průchod bez jakékoli A/D konverze v signálové cestě.

Digitální konektivita
S řadou digitálních vstupů, včetně 1X RCA SPDIF, 1X BNC SPDIF a 2X TOSLINK optických rozhraní, je AP20 dobře vybaven pro vykreslování externích digitálních zdrojů, jako je přenos CD, přehrávač médií nebo TV prostřednictvím svého vynikajícího interního DAC.

Variabilní výstup XLR výstup
Vysoce kvalitní vyvážený XLR výstup AP20 umožňuje uživateli napájet druhý systém, jako je distribuovaná audio instalace pro celou domácnost nebo subwoofer(y) se vstupem na linkové úrovni (v některých případech mohou být vyžadovány adaptéry XLR na RCA).

Vstup hlavních hodin
Ačkoli je AP20 vybaven extrémně přesným hodinovým systémem OCXO, jitter lze dále minimalizovat připojením 10MHz generátoru signálu Master Clock, jako je Aurender's MC10.

Celkem šest diskrétních toroidních transformátorů napájí CPU, levou a pravou desku DAC, procesor FPGA a moduly zesilovačů. Tyto moduly zesilovačů jsou třídy D a pocházejí od Purifi: Bruno Putzeys navržený Purifi 1ET400A , který zde implementovaný slibuje 350 WPC do 4 Ohmů nebo 200 WPC do 8 Ohmů.

Vize budoucnosti od Aurender stojí 23.900€ (v černé i stříbrné)

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies