2023 06 28 panasonic

Přetiskujeme zprávu společnosti Technics:

Přepracovaná sluchátka EAH-AZ40M2 mění definici špičkového zvuku s vylepšeními nové generace v kompaktním provedení.

• 6mm reproduktor poskytuje díky 55 letům zkušeností společnosti Technics skvělou kvalitu zvuku.
• Nová technologie aktivního potlačení hluku (Active Noise Cancelling Technology) zaručuje vynikající zvuk v kompaktním a lehkém provedení.
• Vícebodové připojení Bluetooth® (Multipoint) umožňuje současné připojení až ke třem zařízením.
• Technologie tvarování paprsku zajišťuje čistý přenos konverzace.

Společnost Technics dnes oznámila uvedení nových kompaktních a lehkých sluchátek do uší, EAH-AZ40M2. Sluchátka EAH-AZ40M2 doplňují nedávno uvedené modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 a rozšiřují tak True Wireless portfolio značky Technics. Všechny modely nabízí vynikající kvalitu zvuku s technologií aktivního potlačení hluku a bezkonkurenční komfort doma, při práci i na cestách.

Společnost Technics využila jakožto legendární značka známá reprodukcí čistého kvalitního zvuku svých rozsáhlých zkušeností, aby mohla světu nabídnout novou generaci sluchátek. Její specialisté se zaměřili na všechny aspekty zvuku – reproduktory, akustiku, mechanickou konstrukci a digitální zpracování signálu – abyste každou skladbu nebo telefonní hovor slyšeli co nejčistěji. Tato nová sluchátka se díky možnosti přepínat z hudby na aktivní potlačení hluku bez přerušení, bezproblémovému přepínání až mezi třemi zařízeními pomocí vícebodového připojení Bluetooth® a rozličným možnostem přizpůsobení snadno stanou součástí vašeho aktivního životního stylu.

Charakteristický čistý zvuk Technics

Jednoznačně vynikající zvuk. Nyní bez kabelů.
Nová sluchátka EAH-AZ40M2 nabízejí vysoce kvalitní zvuk, kterým se značka Technics za svou 55letou historii proslavila. Sluchátka jsou vybavena 6mm reproduktory, které poskytují čistý zvuk s dojmem rozsahu a hloubky. Přes kompaktní velikost obsahuje model EAH-AZ40M2 akustickou řídicí komoru, která optimalizuje proudění vzduchu pro přirozený zvuk vokálů a dalších středních frekvencí, silné basy a harmonizér, který vyhlazuje výšky a vytváří dynamický rozsah zvuku s menším zkreslením. Výsledkem je bohatý, podmanivý a prostorový zvuk s plynulým a detailním zvýrazněním, díky němuž uslyšíte každý detail.

Model EAH-AZ40M2 navíc podporuje kvalitu zvuku ve vysokém rozlišení s technologií Bluetooth® a LDAC , která poskytuje široký dynamický rozsah zvuku s rychlou odezvou a vysokým rozlišením.

Podmanivé potlačení hluku
Model EAH-AZ40M2 vylepšuje svého předchůdce EAH-AZ40 o technologii aktivního potlačení hluku společnosti Technics, která vám umožní plně se ponořit do hudby nebo práce bez rušení okolním hlukem. Digitální softwarový filtr a zpětnovazební mikrofon účinně potlačují hluk zvenčí sluchátek a zajišťují vysokou úroveň tlumení.

Úrovně potlačení hluku se mohou u jednotlivých osob značně lišit v důsledku rozdílného tvaru uší a dalších faktorů. Z tohoto důvodu můžete vyzkoušet čtyři různé velikosti dodávaných špuntů do uší, od XS po L, a najít tak ideální velikost.

Intuitivní inteligentní funkce

Současné připojení ke 3 zařízením pomocí vícebodového připojení Bluetooth®
Připojení je klíčové pro ty, kteří telefonují na cestách, vedou schůzky, vyřizují hovory a poslouchají hudbu na více zařízeních. Model EAH-AZ40M2 poprvé v oboru podporuje vícebodové připojení až ke třem zařízením Bluetooth® současně, což umožňuje plynulé přepínání mezi různými zdroji.

Technologie tvarování paprsku podporuje čisté hovory
Model EAH-AZ40M2 používá dva mikrofony MEMS, které aktivně izolují váš hlas a redukují okolní hluk pomocí technologie tvarování paprsku pro čistý hovor i v hlučném prostředí nebo při práci z domova. Čtveřice mikrofonů – po dvou na každé ucho – hraje významnou roli při podpoře pohodlnější a přirozenější konverzace po telefonu.

Provoz s jedním sluchátkem
Model EAH-AZ40M2 lze používat také samostatně pouze s levým nebo pravým sluchátkem. V aplikaci Technics Audio Connect můžete podle potřeby nastavit akce dotykem a podržením, jednoduchým, dvojitým a trojitým klepnutím (například zvýšení/snížení hlasitosti, přeskakování vpřed/zpět, zapnutí/vypnutí okolních zvuků nebo režimu potlačení hluku). Jednomu nebo druhému sluchátku můžete dokonce přiřadit konkrétní akce. Schopnost nastavit si sluchátka podle aktuální potřeby výrazně rozšiřuje možnosti přizpůsobení, zejména pokud chcete používat pouze jedno sluchátko.

Režimy okolních zvuků
Model EAH-AZ40M2 je také vybaven jedinečnými režimy okolních zvuků, které lze nastavit buď na režim „Přirozené prostředí“, nebo na režim „Pozornost“. Režim přirozeného prostředí zachycuje veškerý okolní hluk, takže můžete poslouchat hudbu nebo telefonovat a zároveň věnovat pozornost svému okolí. Režim Pozornost zachycuje zvuky ve frekvenčním rozsahu lidského hlasu, čímž zajišťuje, že uslyšíte lidské hlasy v okolí, například hlášení na letišti nebo hlas člena rodiny doma, a zároveň omezuje ostatní nežádoucí okolní zvuky.

Dlouhá výdrž baterie
Díky dlouhé výdrži baterie mohou sluchátka EAH-AZ40M2 pracovat tak dlouho, jak potřebujete, a to i s potlačením hluku. Tato kompaktní sluchátka vydrží na jedno nabití hrát 7 hodin a v kompaktním pouzdře je můžete dobíjet až na 24 hodin. Se zapnutým aktivním potlačením hluku vydrží přehrávat hudbu 5,5 hodiny a v pouzdře celkem 18 hodin.

Inteligentní funkce: Přizpůsobení pomocí aplikace, voděodolnost (IPX4)
Aplikace Technics Audio Connect usnadňuje konfiguraci a ovládání sluchátek EAH-AZ40M2 a nabízí kompatibilitu s hlasovým asistentem a přizpůsobení nastavení zvukového režimu. Mezi nová nastavení aplikace patří funkce kontroly baterie, ekvalizér superbasů a možnost přepínání mezi hlasovými pokyny a zvukovými efekty.

Sluchátka EAH-AZ40M2 si můžete vzít prakticky kamkoliv díky jejich voděodolnosti, která odpovídá standardu IPX4. To znamená, že sluchátka zůstanou nepoškozená, když je postříká voda z libovolného směru. V modelu EAH-AZ40M2 je také vestavěná Alexa.

Design pro celodenní pohodlí

EAH-AZ40M2 jsou kompaktnější a lehčí než jejich starší sourozenci EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 a drží pohodlně na místě, ať děláte cokoliv.

Součástí balení jsou silikonové tvarovky do uší Technics, které kombinují materiály různé tvrdosti, aby skvěle padly a zajistily kvalitní zvuk a vynikající izolaci. Můžete si vybrat ze čtyř různých velikostí tvarovek, od XS po L, abyste našli nejvhodnější velikost pro nejlepší zvuk.

Model EAH-AZ40M2 je k dispozici v černé, stříbrné a růžově zlaté barvě. Velmi kompaktní a přenosné pouzdro má také vysoce kvalitní povrchovou úpravu a vyryté logo Technics, které působí prémiovým dojmem.

Model EAH-AZ40M2 bude k dispozici během června 2023 za doporučenou cenu 3 599 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies