Hifi Rose 180

Integrovaný zesilovač HiFi Rose RA180 je zesilovač GaN (nitrid galia) třídy AD od korejské značky, která je známá především svými streamovacími produkty.

Integrovaný zesilovač HiFi Rose RA180 se skládá ze čtyř mono zesilovačů a má konfiguraci s více výstupy pomocí modulů. Korejská značka HiFi Rose se stává ve Velké Británii, Evropě i ve zbytku světa známou díky svým streamerům a přehrávačům médií a CD. Ve Spojeném království je distribuuje společnost Henley Audio a jsou k dispozici prostřednictvím její sítě prodejců.

MODULY ZESILOVAČŮ HIFI ROSE
Každý kanál zesilovače RA180 je vybaven jedním modulem AMP specializovaným na basy a vyvážení a jedním modulem specializovaným na výšky a supervýšky. Každý modul AMP podporuje výkon 200 W (8 ohmů) a může vyprodukovat až 400 W na kanál. Dva nezávislé moduly na kanál rozdělují vysoké, respektive nízké frekvence, takže reproduktor je bi-amped.

ROZSAH SUPER VÝŠKOVÉHO REPRODUKTORU
HiFi Rose říká: "Je známo, že horní hranice rozsahu lidského sluchu je 15 - 20 KHz. Proč by tedy bylo nutné stavět zesilovač s vyšším rozsahem? S využitím moderních výzkumů a zkušeností je nyní možná ten správný čas tento názor zpochybnit. Dočasné vysoké výšky mohou sahat daleko za 20KHz. Například trubka má frekvenční odezvu, která se rozšiřuje až na 100KHz. HiFi Rose RA180 má výstupní rozsah 20Hz - 50Khz, 100Khz@-3dB, 200KHz @-6dB. Rozsah frekvenční odezvy je navržen tak, aby byl široký a zdroje zvuku s vysokým rozlišením nebyly filtrovány. Tato schopnost může být mimo lidský slyšitelný rozsah, ale při široké frekvenci věrně přehrává oblast. Hloubka a šířka zvuku a realističnost přispějí k výrazu".

NAPÁJENÍ
Napájecí obvod, vyvinutý výhradně pro HiFi Rose RA180, je navržen s technologií SiC FET 4. generace, která poskytuje vysoký výkon a vysokou účinnost ve srovnání s typickým Si FET.

Kromě toho společnost HiFi Rose vyvinula obvod PFC (Power Factor Circuit) o výkonu 2,5 KW a velkokapacitní kondenzátor. Ten je navržen tak, aby jednotka nebyla ovlivněna náhlými výkyvy zátěže. Napájecí jednotka je vyvinuta tak, aby podporovala tlumicí faktor 200 a celkový výkon 1000 W. Sekce gramofonového zesilovače modelu RA180 je navržena tak, aby podporovala různé gramofony.

OVLÁDACÍ PRVKY HIFI ROSE RA180
Integrovaný zesilovač HiFi Rose RA180 je vybaven třemi linkovými vstupy, jedním symetrickým vstupem a jedním phono vstupem. Ovládání hlasitosti je motorizované a dálkově nastavitelné. Ovládání tónů umožňuje nastavení výšek, basů a vyvážení. K dispozici jsou také ovládací prvky aktivního crossoveru, přepínání reproduktorů AB (pro přepínání mezi dvěma připojenými páry), přepínač subsonic, přepínač redukce zvuku a přepínač pro nastavení jasu LED. Funkce Pure Direct umožňuje obejít vstupní signál bez vyvážení, tónové clony a aktivního crossoveru.

ZADNÍ PANEL INTEGROVANÉHO ZESILOVAČE HIFI ROSE RA180
Na zadním panelu zesilovače HiFi Rose RA180 se dále nachází přerušovač napájení, ovládání režimu BTL, vstupní svorka Furutech a výstup pro subwoofer.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies