Studio Špalíček | Audio Happening 2024

Přetiskujeme zprávu Studia Špalíček o jejich zapojení do "dní otevřených dveří" Audio Happening 2024:

Reprodukce zvuku může být dobrá, může být i skvělá a pak může být taková, jakou nabízí precizní německá manufaktura Tidal Audio už u svého základního modelu Piano G3 (v ceně bezmála 2 000 000,- Kč), který lze slyšet v České republice vůbec poprvé.

Milovníci hudby budou již za pár dní mít neopakovatelnou příležitost zažít svoje oblíbené nahrávky tak, jak to dozajista doposud neslyšeli (snad na některém živém koncertě). Designově i technologicky úchvatné Tidal Audio Piano G3 jsou svým způsobem takovým Buggati světa domácího hi-fi – není to přehnané, protože firma je oficiálním partnerem této ultra-luxusní a technologicky maximalistické automobilky.

Tidal Audio Piano G3 můžete přijít zažít do ostravského showroomu Studio Špalíček v rámci akce AudioHappening 2024 od čtvrtka 4.4. do soboty 6.4., vždy od 10 do 19 hodin a zažít tak nejvyšší dostupný standard poslechu hudby na světě.

Společnost Tidal Audio existuje již skoro čtvrt století, specializuje se na nekompromisní produkci a z téhož důvodu vyvíjí prakticky všechny komponenty přímo na míru svým nápadům. Počíná to materiálem těl reprosoustav – žádné dřevo, žádný kov, žádný plast nebo polymer, ale kombinace interně vyvinutých materiálů v několika vrstvách. Nejen, že jsou Tidal Audio etalonem kvality lakování, které by neudělalo ostudu ani na zmíněných übermobilech Bugatti, ale zároveň nepřenáší tento kompozit ani nejmenší stopu nežádoucích vibrací. Přidejte k tomu reproduktory navržené na míru, diamantové membrány a elektronické součástky nejvyšší třídy a dostanete Tidal Audio Piano G3 – prostě dokonalý kompaktní audio systém.

Během tří dnů AudioHappening se budete moci potkat s majitelem Studia Špalíček Jiřím Mahdalem, který ve spolupráci s dovozcem značky Tidal Audio (www.thrillaudio.eu) a v sobotu 6.4. i s šéfredaktorem českého hi-fi magazínu Hi-Fi Voice.com budou předvádět neuvěřitelný potenciál těchto reprosoustav s možností porovnání s různorodou konkurencí.

Srdečně zveme každého na cestu do doposud neslýchaných kvalitativních výšin s drobným občerstvením po cestě a možností konzultace na místě!

Více viz www.studiospalicek.cz 

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies