PSB BP8

Není to tak dávno Představte si IMAGINE | PSB SPEAKERS - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení co kanadský výrobce představil novou sérii reprosoustav s názvem Imagine, dnes novou generaci ""SubSeries BP8 Powered Subwoofer", kde v souladu pracují dva 8" reproduktory - a když dva dělají totéž, je to konkrétně u subwooferů typické pro "dražší" modely a do značné míry "záruka" lepších výsledků.

PSB BP8

Přetiskujeme zprávu společnosti PSB Speakers:

Precizní konstrukce se dvěma 8" měniči a zesílením nCore® zajišťuje výkon a přesnost s minimálním zkreslením.
Společnost PSB Speakers dnes představuje subwoofer SubSeries BP8 Powered Subwoofer, první z nové generace prémiových subwooferů se zesilovačem nCore® a pokročilou izolací. Model BP8 je precizně zkonstruován s patentovanými duálními 8" měniči a 500wattovým zesilovačem HybridDigital, který poskytuje průlomový výkon pro hudbu a domácí kino. Jeho elegantní a kompaktní konstrukce skříně je akusticky utěsněná a vybavená izolačními nožičkami IsoAcoustics, které zabraňují nízkofrekvenčním vibracím a zajišťují bezkonkurenční čistotu. SubSeries BP8 je k dispozici v saténově černém a bílém provedení od března 2024 za 1499 USD (doporučená cena).

Konstrukce modelu BP8 se soustředí na pečlivě vyrobenou skříň, u níž je kladen důraz na tuhost a akustickou neutralitu. Tato jedinečná konstrukce zajišťuje, že nežádoucí rezonance a zkreslení jsou prakticky eliminovány, což subwooferu umožňuje věrně reprodukovat nízké frekvence až do 20 Hz s pozoruhodnými detaily a přesností. Dva 8" měniče jsou pečlivě umístěny v bipolárním uspořádání na protilehlých stranách, aby poskytovaly pohlcující basový zážitek při jakémkoli umístění.

Patentované duální 8" měniče s tkanými kužely z uhlíkových vláken a opilovaným gumovým obklopením jsou spojeny s velmi výkonnými kmitacími cívkami a robustními 45uncovými magnetickými strukturami pro vysokou účinnost a výkon. Tato kombinace vyspělých komponentů svědčí o špičkovém designu PSB a umožňuje modelu BP8 poskytovat basovou odezvu, která je nejen hluboká a úderná, ale také kontrolovaná s lepší čistotou a rozšířenou šířkou pásma nízkých frekvencí.

Model BP8 poskytuje nízké frekvence s větší rychlostí a muzikálností díky vynikajícímu uspořádání měničů a konstrukci membrány, což subwooferu umožňuje rychle reagovat na zvukové signály a reprodukovat zvuk s výjimečnou přesností. Společně s pokročilou konstrukcí měničů a digitálním zesilovačem HybridDigital poháněným technologií nCore® poskytuje SubSeries BP8 silné a vysoce výkonné basy, které jsou neuvěřitelně kultivované, což z něj činí ideální volbu pro audiofily a nadšence do domácího kina, kteří hledají nekompromisní kvalitu zvuku.

Jeho kompaktní skříň má rozměry 13 x 13 x 14" (š x h x v) a byla navržena tak, aby díky svému elegantnímu a minimalistickému designu dokonale zapadla do jakéhokoli domácího interiéru. Byly přidány izolační nožičky IsoAcoustics, které subwoofer oddělují od nežádoucích vibrací a rezonancí a umlčují je, čímž zvyšují jeho výkon s lepší čistotou a detaily. SubSeries BP8 je dokončen v krásném saténově černém a bílém provedení, které odpovídá moderním designovým trendům.

PSB BP8

Klíčové vlastnosti subwooferu SubSeries BP8 Powered Subwoofer

¤ Hluboké silné basy až do 20 Hz s nízkým zkreslením
¤ Akusticky uzavřená skříň s bipolární konstrukcí se dvěma měniči
¤ 500wattový hybridní digitální zesilovač napájený technologií nCore®
¤ 2 x 8" (203 mm) měniče s tkanými kužely z uhlíkových vláken a opilovanými gumovými obklady
¤ Mimořádně výkonné kmitací cívky s robustními 45uncovými magnetickými konstrukcemi
¤ Izolační nožičky IsoAcoustics pro minimální vibrace a rezonance
¤ Akusticky transparentní magnetické mřížky
¤ K dispozici v saténově černém a saténově bílém provedení

PSB BP8

SPECIFIKACE
Výkon: 500 wattů
Reproduktor: 8" (203 mm)
Frekvenční rozsah: 25 - 150 Hz
Rozměry: 330 x 3x0 x 350 mm
Hmotnost: 19,1 kg

PSB BP8

Doporučená cena: $1.499 (ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..) americké ceny se často uvádí zcela bez daně

PSB BP8

O společnosti  PSB Speakers

Zakladatel a hlavní konstruktér Paul Barton od roku 1972 upevňuje svůj odkaz odborníka na navrhování a výrobu vysoce kvalitních reprosoustav, které využívají vědecké principy psychoakustiky. O více než 50 let později, kdy se staly strategickou součástí globálního portfolia společnosti Lenbrook International, se výrobky PSB Speakers prodávají na více než 70 trzích, kde tato značka určuje standard věrného zvuku a je kritiky oceňována pro svůj hodnotný a neotravující design reproduktorů. S rozsáhlou sadou produktů, která zahrnuje audiofilské reproduktory, sluchátka ANC, výkonné a muzikální subwoofery a rodinu instalovaných reproduktorových řešení, jsou reproduktory PSB Speakers navrženy a vyrobeny tak, aby vdechly život nahrané hudbě na světové úrovni.

psb paul barton

PSB BP8

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies