Urbanist Phoenix

"Posviťme si na ni" (ale nemyslí samodobíjecí solární technologii) pěje v historickém českém muzikálu Jiří Šeda (alias Pavel Bartoň - už hodně let pěstitel bonsaí), nevěříme že někdo nezná neví, ale připomínáme:

Věřte nevěřte, když si posvítíte na ně (na sluchátka PHOENIX na úvodním foto,  i níže na model LOS ANGELES + pár dalších výrobků švédské značky - ale tyto 2 modely jsou nyní v zcela nové  2. generaci) tak tahle bezdrátová samonabíjecí sluchátka se solárními články a aktivním potlačením hluku (jen) díky "neomezené síle světla", venku ale i uvnitř (!) fungují a dokonce mnoho desítek hodin. Jejich integrovaný solární článek  POWERFOYLE™ proměňuje jakékoli světlo v energii.

Urbanista Los Angeles

Před 3 lety byly představeny v 1. generaci a byl to průlom: "Urbanista Phoenix a Los Angeles jsou první audio produkty na světě poháněné materiálem solárních článků Powerfoyle™, který využívá sílu světla pro prakticky nekonečný zvukový zážitek. Díky integrovanému solárnímu článku se produkty nepřetržitě nabíjejí, kdykoli jsou vystaveny všem formám světla, uvnitř i venku". Na snímku níže 1. generace, jak vidíte právě probíhá nabíjení

Urbanist solar

Samozřejmě vše se řeší přes apku v smartphonu: Aplikace Urbanista vám pomůže vytěžit maximum z vašeho poslechu. Pomocí funkce živého sledování aplikace můžete sledovat zisk a spotřebu energie nabité prostřednictvím integrovaného solárního článku Powerfoyle™ a zobrazit historická data nabíjení, která vám mohou pomoci využít inovativní funkce naplno.

Urbanista app

Zcela nová druhá generace Urbanista Phoenix se vyznačuje vylepšeným designem sluchátek, které si můžete pohodlně užívat celé hodiny díky plně přizpůsobitelnému uchycení, které zajišťují silikonové náušníky, a ještě menšímu nabíjecímu pouzdru s integrovaným solárním článkem Powerfoyle™, který umožňuje pouzdro ve tvaru oblázku lze snadno uložit do kapsy a pohodlně držet v ruce. Sluchátka Phoenix jsou vyrobena z recyklovaného plastu a mají odolnost proti potu a vodě IP54, takže můžete zůstat plně ponořeni do své hudby bez ohledu na okolí

urbanista LA Hugo

Nová sluchátka Urbanista Los Angeles (první generace existovala i v "pestřejší" variantě HUGO - viz výše)  vyrobená z recyklovaného plastu a přepracovaná tak, aby perfektně seděla, vylepšený lehký design nabízí celodenní pohodlí při poslechu, ať už jste na dlouhém letu, v posilovně nebo trávíte den v kanceláři. Pokročilá vícebodová funkce Bluetooth sluchátek se kdykoli bez problémů připojí k vašemu preferovanému zařízení Bluetooth, takže si můžete vychutnat ničím nerušený zvukový zážitek, i když potřebujete přepínat mezi zařízením.

Urbanista SOLAR

Srdcem obou produktů je Bluetooth 5.3 a technologie adaptivního potlačení hluku, které zlepšují pohlcující zážitek v obou modelech. Urbanista Los Angeles předefinovává uživatelský zážitek nepřetržitým dobíjením při vystavení všem formám světla, uvnitř i venku, a poskytuje prakticky nekonečnou dobu hraní. Přepracovaný hlavový most obsahuje integrovaný solární článek Powerfoyle, který umožňuje sluchátkům kdykoli se nabíjet, a celková doba přehrávání sluchátek 60 hodin zaručuje, že uživatelé mohou poslouchat celý den bez přerušení.

Urbanista phoenix

Nový Urbanista Phoenix posouvá skutečný bezdrátový zvuk ještě dále tím, že využívá neomezenou sílu světla s přepracovaným inovativním nabíjecím pouzdrem, které se nepřetržitě dobíjí, kdykoli je vystaveno všem formám světla, uvnitř i venku. Sluchátka poskytují 8 hodin nepřetržitého přehrávání na jedno nabití a 40 hodin v nabíjecím pouzdře. (nabídka solárního samonabíjení značky Urbanista se netýká jen sluchátek - viz video níže)

Druhá generace Urbanista Los Angeles a Phoenix, inspirovaná dvěma nejslunečnějšími místy na Zemi, přijde v ikonické půlnoční černé a dalších barevných odstínech (budou oznámeny později). Výrobce nabízí možnost vlastního loga (obr. níže)

 Urbanista Los Angeles

Doporučené ceny sluchátek SOLAR druhé generace:
Urbanista Los Angeles - 179 $ / 179 €
Urbanista Phoenix 2nd Generation za 129 $ / 129 €
(ceny jsou vždy pouze orientační, konkrétní koncová cena v daném místě záleží na lokálním DPH a dalších ekonomických faktorech jako cena dopravy, clo..)

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies