Sennheiser Accentum Wireles

Přetiskujeme zprávu společnosti SENNHEISER:

Sennheiser ACCENTUM Wireless posouvá zvukové i technologické hranice střední třídy bezdrátových sluchátek. Novinka nabízí vynikající funkční výbavu, špičkovou výdrž na baterii a úchvatný zvukový projev za příznivou cenu.

sennheiser

Společnost Sennheiser informovala o uvedení bezdrátových sluchátek Sennheiser ACCENTUM Wireless na český trh. Novinka přináší kvality oceňované řady Momentum širšímu publiku a nabízí 50h výdrž na jedno nabití, moderní bezdrátové kodeky a samozřejmě i špičkový zvukový projev. To vše za příznivou cenu 4 490 Kč. Výdrž baterie dosahující 50 h nenechá nikoho na pochybách, že sluchátka zvládnou bez dobíjení hne několik dní. Potlačením okolních hluků ANC zajistí ničím nerušený a pohodlný poslech i při letu kolem světa. Precizní zvukový projev, který dokládá frekvenční rozsah 10 Hz – 22 kHz, přitom otevře bránu k novým detailům oblíbené hudby. Nechybí kompletní sestava bezdrátových kodeků aptX HD, AAC a SBC, které spolu s Bluetooth 5.2 zajistí bezproblémovou kompatibilitu s jakýmkoli smartphonem, počítačem, anebo herní konzolí. Nejnáročnější uživatele pak potěší plnohodnotný USB-C port, jehož prostřednictvím lze sluchátka pro 5hodinový poslech dobít již za 10 minut a který zajistí i perfektní kabelový přenos Hi-Res audia z mobilního telefonu či počítače.

Sennheiser Accentum Wireles

„Sennheiser ACCENTUM Wireless jsme konstruovali tak, abychom se přiblížili oceňovaným Momentum 4 a nabídli výkony, které byly v této kategorii dosud nedosažitelné.“ říká Christian Ern, hlavní produktový manažer společnosti Sennheiser. „Zákazníci se tak budou těšit z dechberoucího zvuku Sennheiser bez kompromisů ve výdrži baterie, nebo v bezdrátové konektivitě. Uživatelé si tak mohou užívat sluchátka bez omezení po celý den.“

Sennheiser Accentum Wireles

ACCENTUM Wireless nabízí díky 37mm měničům Sennheiser vlastní konstrukce a výroby zvukový projev odpovídající věhlasu německého výrobce. Posluchači si tak snadno dopřejí impozantní basový výkon, aniž by utrpěla křišťálová čistota středních a vysokých frekvencí. Systém hybridního potlačení hluku (ANC) přitom zajistí podmínky pro nerušený poslech při příjemné hlasitosti, která neohrozí jejich sluch. I bez nepříjemného zesilování tak vyniknou veškeré detaily a dynamika oblíbených skladeb, filmových soundtracků i atmosférických zvukových kulis videoher.
Precizní reprodukci uživatelé ocení i při práci. Ať už jsou jejich denním chlebem desítky telefonátů, nebo videokonference, budou si jisti každým slovem, které uslyší a díky dvojici mikrofonů s podporou režimu pro potlačení ruchů větru si jím bude jista i protistrana. Bezproblémové komunikaci tak nebude stát nic v cestě.

Sennheiser Accentum Wireles

Maximální pohodlí a skvělá konektivita
Minimalistický design sluchátek vyzařuje eleganci typickou pro vyšší řady. Pohodlí, které s sebou přináší, si posluchači jistě zamilují. Bohatě polstrované náušníky, hlavový most a vyvážení konstrukce jsou tím, co zajistí úžasně pohodlný poslech po celý den. Zákazníci jistě ocení i jednoduché ovládací schéma se 4 fyzickými tlačítky a bohaté možnosti nastavení prostřednictvím mobilní aplikace Sennheiser Smart Control. Ta jim umožní spravovat spárovaná zařízení, aktualizovat software sluchátek i upravit jejich zvukový projev tak, aby odpovídal jejich specifickému vkusu.
Sennheiser ACCENTUM Wireless nadchnou i možnostmi připojení. Zvládnou totiž hned několik zařízení zároveň. Není tak problém vyřizovat zároveň hovory na mobilním telefonu a v mezičase poslouchat hudbu či podcasty z pracovního PC. K přepnutí mezi zdroji dojde automaticky. Možnost pro přenos audia USB-C kabel pak ocení všichni, kteří se vyskytují v místech kde není využití bezdrátových technologií povolené a ti, kteří ocení maximální možnou kvalitu reprodukce.

Sennheiser Accentum Wireles
Sluchátka ACCENTUM Wireless jsou dostupná v internetovém obchodě pantershop.cz a u vybraných
partnerů za cenu 4 490 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies