Linn Utopik

Britský, abychom byli konkrétnější SKOTský LINN přenáší i do svých starších produktů nejmodernější poznatky https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme-si/3909-vyvoj-sondeku-pro-rok-2022 nejen pro svou legendu analogový přehrávač LP12 ale i pro další produkty jako https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/1952-advance-acoustic-xi-120.html

Linn

Nejnovější upgrade se jmenuje LINN UTOPIK a co že umí? Slovy jeho tvůrce: "Utopická síla (UTOPIC POWER) přináší zcela novou generaci výjimečně účinných a vysoce citlivých spínaných napájecích zdrojů. Vícenásobné zpětnovazební smyčky neustále měří výstup versus vstup na každém stupni napájení a trvale odfiltrují hluk přenášený ze sítě a eliminují tak typický 50Hz brum, a zvládají to i při extrémních hlasitostech.

Linn Utopik

Díky inteligentnímu přepínání Valley Switching, Power Factor Correction a přesně regulovaným a izolovaným napájecím lištám – tyto nové napájecí zdroje jsou nejčistší a dosud nejlepší jaké jsme dosud vyrobili. UTOPIKem je nyní standardně vybaven Klimax DSM (obrázek pod odstavcem), všechny varianty Selekt DSM a Kustom DSM. Pokud vlastníte starší kompatibilní produkt Linn, s potěšením vám sdělujeme - Nyní můžete vyměnit jeho napájecí zdroj velmi snadným upgradem (u svého prodejce) za Utopik (s prokazatelným účinkem na zvuk).

Linn Klimax

Upgrade je dostupný pro modely:
Klimax DSM
Klimax DS
Klimax System Hub
Selekt DSM
Akurate DSM
Akurate DS
Akurate Exaktbox-6 and -10
Kustom DSM Z4 and Z8
Majik DS

Cena upgrade: 1.350 GBP

Linn 50th

Když jsme u Linn, letos oslavují pěkné kulaté výročí (založeno L.P. 1973) - slaví svým nejznámějším (a vůbec prvním) výrobkem gramofonem (a pravou legendou) Linn LP12 - běžná původní verze (kterou lze dodnes upgradovat - nejnovějšími poznatky vylepšovat) zde:

linn lp12

Linn do toho v rámci oslav 50. výročí pořádně šlápnul (tedy i cenově) a ve spolupráci s bývalým šéfdesignerem Apple (Sir Jonathan Paul Ive) stvořil 250ti kusovou limitku - Linn Sondek LP12-50 (za 60 tisíc dolarů/eur)

linn lp12-50

Nejde samozřejmě jen o drobná vylepšení desítky let neměnného designu, maximalizace se dočkala i použitá technika a veškeré použité materiály. Ortogonální vrstvy buku byly vystaveny extrémnímu tlaku a výsledkem je ultra husté dřevo se zcela minimální rezonancí a vynikající izolaci od rušivých vibrací. Titanové raménko LINN Ekos SE je to nejlepší které Linn stvořil je zde osazeno LINN vlajkovou lodí Ekstatik, kazetou s pohyblivou cívkou, s hliníkovo-bronzovými montážními vložkami a safírovou chvějkou.

linn lp12-50

Základní chassis gramofonu je vyrobeno na zakázku z masivního bloku hliníku a vzasazeno do základny ve dvou barevných provedení, která vidíte na obrázcích - bílá a přírodní dřevo. LP12-50 má vestavěný Linn phono přezesilovač, což znamená, že jej lze přímo propojit s linkovým předzesilovačem. Je použit nejnovější externí zdroj napájení a ovládání motoru poskytující naprosto přesnou regulaci rychlosti - což jsou externí komponenty,  dále izolují gramofon od vibrací a případného zvukového rušení.

linn lp12-50

Doporučená cena: 50/60/60 tisíc GBP/USD/EUR

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies