Perlisten S7t Limited Edition

Jak udělat (své) nejlepší https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprosoustavy-podlahove/4162-perlisten-s7t ještě lepší(m dumali ve Veroně 2 roky... no jejich slovy:

"NYNÍ, POUHÉ 2 ROKY OD UVEDENÍ S7T A VŠECH ODVOZENÝCH MODELŮ S-SERIES, UDĚLAL TÝM INŽENÝRŮ PERLISTEN™ DALŠÍ KROK VPŘED V OBLASTI ZVUKOVÉHO VÝKONU.
Znovu jsme se podívali na to, co dělá S7 skvělým, aplikovali jsme to, co jsme se naučili, a posunuli stav techniky mnohem dále kupředu. Aktualizovali jsme basové reproduktory, abychom zvýšili lineární výchylku, snížili indukčnost a zvýšili schopnost nízkých frekvencí. DPC-Array, při zachování stávajících pohonných jednotek a ovládání vzoru, jsme všechny 3 převodníky spojili s masivním hliníkovým chladičem, který posouvá manipulaci s výkonem a sníženou tepelnou kompresi na všechny nové úrovně. Dokonce i crossover byl aktualizován. Nyní jsou všechny součásti ručně tříděny s tolerancí 1 %. Konečné hodnoty dílů a párování párů na 0,5 dB bude provedeno v naší centrále v USA naším generálním ředitelem Danem Roemerem. Každý reproduktor bude měřen pomocí našeho Klippel nearfield skeneru. Naměřená data každé jednotky budou poskytnuta hrdému majiteli. Posledním krokem bude podepsání, certifikace a serializace každého reproduktoru. Opravdu umělecké dílo jako žádné jiné.

Perlisten S7t Limited Edition

SRDCEM KAŽDÉHO REPRODUKTORU PERLISTEN™ JE NAŠE PATENTOVANÁ DPC ARRAY
Karbonové vlákno TexTreme (TPCD) použité v našich středobasových měničích je také klíčem k výkonu našich basových reproduktorů, což má za následek dynamiku lehčí než vzduch a účinek, který očekáváte od vlajkové lodi reproduktorů, které mohou hrát až do 20 Hz v místnosti. Tato technologie je o 30 % lehčí než standardní uhlíková vlákna stejné tloušťky, se zvýšenou pevností díky použití jedinečného procesu stohování více vrstev. Jedinečné tkaní je nezaměnitelné a distribuuje režimy přerušení bez ostrých špiček odezvy a zároveň rozšiřuje šířku pásma. Prostě perfektní.

Perlisten S7t Limited Edition

S PŘIDANÝM VÝKONEM PROPRACOVANÉHO DESIGNU BASOVÉHO REPRODUKTORU JE NYNÍ POTŘEBA LEPŠÍ STABILITY A IZOLACE VIBRACÍ DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ KDY DŘÍVE
Ve spolupráci s inženýry z IsoAcoustics, s využitím jejich patentované technologie, jsme vyvinuli vlastní systém izolace/tlumení PERLISTEN™ dostupný pouze u S7t-Limited. To poskytuje vysoký stupeň izolace a zároveň odolává bočním pohybům a oscilacím, aby se udrželo zarovnání s poslechovou pozicí. Vnitřní odrazy od tvrdého nosného povrchu jsou tlumeny, což vede k větší čistotě a otevřenosti zvuku. Masivní 18 kg obrobená ocelová základna navíc udržuje reproduktorovou skříň perfektně uzemněnou.

Perlisten S7t Limited Edition

STRUKTURA SKŘÍNĚ PŮVODNÍHO S7T BYLA VYLEPŠENA O ZAOBLENÉ UHLÍKOVÉ VLÁKNO PŘES HDF BOČNÍ PANELY
Zaoblené panely, které byly původně zamýšleny pro svou ohromující krásu a zvýšenou tuhost, také vytvářejí mírný 8% nárůst objemu skříně, aniž by zvyšovaly půdorys reproduktoru. Zvýšená hlasitost umožňuje plně využít možnosti exkurze nově navrženého basového reproduktoru.

Perlisten S7t Limited Edition

Abychom S7t-Limited posunuli na novou úroveň výkonu, nejen že jsme upravili design crossoveru pro novou skříň a basový reproduktor, ale u limitované edice nyní řadíme všechny komponenty do 1% tolerance. Navíc je každý pár reproduktorů a výhybka ručně spárovány s přesností 0,5 dB v našem ústředí pro výzkum a vývoj v USA se sídlem v Madisonu, WI. Zde v naší centrále provedeme Klippel nearfield skeny každého reproduktoru, spárujeme je, certifikujeme a poskytneme každému zákazníkovi spinorama měření jeho skutečných reproduktorů."

Perlisten S7t Limited Edition

Doporučená cena (série omezena na 50 ks): 30.000 USD/EUR

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies