B&O Lilac Twilight

Bang & Olufsen přichází s novými modely ne v růžové, ne ve fialové, ale v LILAC TWILIGHT. 

Barevná kombinace „mezi sférami klidu a kouzla letního soumraku na loukách“ se dostává na exluzivní sérii sluchátka B&O Atelier Editions Lilac Purple Beoplay EX a reproduktor Beosound Level Lilac Twilight.

Raději nechtějte vědět kolik stojí speciální barevný příplatek, zůstaňme u finálové ceny omezeného množstí, takže zájemci o nerůžovou nefialovou spěchejte!

B&O Lilac Twilight

sluchátka Lilac Purple Beoplax EX: 699 USD
reprosoustava Beosound Level Lilac Twilight: 2.799 USD

B&O v této nerůžové nebo Ferrari červené nejsou jen vzhledově atraktivní, ale pro mnohé možná až překvapivě skvěle fungující a znějící výrobky. Firma nicméně umí i pravý nefalšovaný plnohodnotý high-end, jako je aktuální 100 kusová série  Bang & Olufsen Beolab 90 Limited Edition. 

Beolab 90, vytvořený tak, aby vyhovoval potřebám i těch nejnáročnějších posluchačů, přináší skutečně výkonný zvuk do sestavy domácí zábavy. S ne méně než 8 200 watty na reproduktor, 18 prémiovými měniči, 14 kanály ICEpower, 300 wattovými zesilovači a 4 kanály 1 000 wattových zesilovačů třídy D Heliox.

Beolab 90 limited

Active Room Compensation akusticky optimalizuje zvuk vašeho reproduktoru, aby vaši hudbu reprodukoval dokonale. Tato technologie analyzuje vaši místnost, aby se přizpůsobila umístění reproduktorů, stejně jako stěn a nábytku, aby zajistila senzační poslech v jakékoli místnosti.

Ovládání šířky paprsku vám dává možnost ovládat rozptyl zvuku tak, aby vyhovoval vašim potřebám. Úzký zvukový paprsek nabízí přesné doručení na konkrétní místo poslechu. Široký je ideální pro filmy, zatímco 360stupňový všesměrový zvuk je skvělý na večírky.

Beolab 90, vytvořený pro flexibilní obytné prostory, je navržen tak, aby zajistil, že budete mít vždy sedadlo v první řadě. Naše technologie Beam Direction Control vám umožňuje definovat jeden z pěti směrů jako akustickou přední část, což vám poskytne zážitek z poslechu na míru.

Beolab 90

Již běžná verze B&O BeoLab 90 je velmi speciální reproduktorový systém, takže překonat jej znovu a vytvořit obzvláště exkluzivní verzi nebyl pro produktové vývojáře a designéry pravděpodobně snadný úkol. Horní věž je vyrobena z 10 mm silného plastu, hlavní skříň je odlita z odolného hliníku. Vzpěry, které spojují takzvané hliníkové korunky a které obklopují reproduktorový systém, vytvářející výrazný polyedrický tvar, jsou vyrobeny z masivního ořechového dřeva a akcentovány 24karátovým zlatem pokovenými uzly. Tradiční textilní kryt je v případě limitované série nahrazen kovovou mřížkou, která je vyrobena z tenkých bronzových nití namontovaných na rám s konstantním napětím, aby byla zajištěna dokonalá akustická transparentnost.

Beolab 90

Cena není úmyslně oznámena, běžný model: 135.000 USD

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies