Philips EISA OLED

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Společnost TP Vision potvrdila dlouhodobě úspěšný vývoj produktů, jež získávají uznání spotřebitelů i odborné veřejnosti. Tento rok obdržela za své televizory Philips Ambilight TV dvě prestižní ocenění EISA 2023/2024.

Ocenění odráží pozici Philips TV & Sound jako jediné značky prvotřídní spotřební elektroniky, která stále sídlí v Evropě a která navíc pokračuje ve významných investicích do vlastního výzkumu a vývoje technologií, vývoje produktů i designu.

Vynikající obrazová a zvuková kvalita, inovativní technologie, špičkový evropský design a v neposlední řadě pohlcující efekt osvětlení Ambilight. Právě díky těmto vlastnostem si Ambilight TV vydobyly nejen tržní úspěch, ale také uznání odborné poroty, jež uděluje ocenění EISA.

Na špičce mezi televizory se opět umístila Philips OLED TV, ovšem zaujal i model LCD Ambilight TV 8818 označovaný jako „The One", a to díky srozumitelné nabídce pro spotřebitele, vysoké kvalitě obrazu i zvuku a množství funkcí. Vítězstvím v kategorii Nejlepší rodinný televizor (EISA Family TV 2023/24) prokázal model „The One" široký záběr řady Philips Ambilight TV.

Asociace EISA (Expert Imaging and Sound Association) už 41 let posuzuje ty nejlepší produkty z oblasti audia, videa a další spotřební elektroniky, a představuje tak jedno z nejprestižnějších ocenění v AV průmyslu. Vítěze EISA Awards vybírá porota složená z odborníků na technologie, kteří zastupují 59 nejuznávanějších odborných technologických publikací z 30 zemí světa.

"Ve společnosti TP Vision už jsme mnohá ocenění získali a všech si velmi vážíme. Avšak nutno říct, že na vítězství v soutěži EISA Awards jsme obzvláště hrdí. Porotu totiž tvoří ti největší znalci a uznávaní odborníci na spotřební elektroniku. Abychom mohli Ambilight TV sami vyvíjet, investujeme obrovské prostředky. Je skvělé vidět, že se to vyplácí a naše produkty dokážou zaujmout porotu EISA," vyjádřil se Martijn Smelt, marketingový ředitel společnosti TP Vision, k úspěchu v soutěži EISA Awards.

Televizory oceněné EISA v roce 2023/24
Titul pro nejlepší OLED TV (EISA Best Buy OLED TV roku 2023/24) získal televizor 55OLED818. Porotci k němu uvedli: Díky vynikajícímu obrazovému výkonu a příznivé ceně je model 55OLED818 nejlepším OLED televizorem na konkurenčním trhu televizí střední třídy. Nový televizor navazuje na úspěch předchozích modelů řady 8 a nabízí vylepšení v oblasti procesoru Philips P5, systému Ambilight, uživatelského rozhraní a dalších prvků. Televizor exceluje při zobrazování obsahu ve formátu 4K HDR, kde těží z perfektního řízení světla a kontrastu a z dovedného mapování tónů. Materiál v HD rozlišení pak dokáže efektivně přeškálovat. Jak už se od obrazovky Philips očekává, v nabídce je celá škála možných úprav, které pomáhají obraz vyladit. Model 55OLED818 navíc nabídne dobře nastavené předvolby pro snadné používání. Inteligentní funkce Google TV, konektivita HDMI 2.1 a působivý integrovaný zvukový systém už jen stvrzují vítěznou kombinaci.

Výběr televizoru „The One" (55PUS8818) jako nejlepšího rodinného televizoru (EISA Family TV 2023/24) porotci vysvětlili takto: „Tento 55palcový LCD televizor Philips s technologií Ambilight má zálusk na váš obývací pokoj. Televizor uspěl díky panelu S-IPS, který podporuje široký pozorovací úhel, a jasnému obrazu, jemuž okolní světlo neubírá na zřetelnosti. Ikonická značka „The One" staví televizor 55PUS8818 do pozice všestranného služebníka domácí zábavy – a televizor tyto požadavky splňuje. Disponuje dokonalým 40W zvukem, zvládá vícero formátů HDR, má herní předpoklady a nabízí platformu Google TV s bohatým obsahem. Nechybí dokonce ani integrace DTS Play-Fi, díky níž se televizor může stát součástí propojeného domácího zvukového systému nebo převzít funkci centrálního kanálu v sestavě s prostorovým zvukem. Palec nahoru si zaslouží též elegantní design, nicméně jsou to především kvalita obrazu a dostupná cena modelu 55PUS8818, které rozhodly.

Další informace o asociaci EISA naleznete na adrese www.eisa.eu

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies