Magnetar

Přetiskujeme zprávu společnosti Perfect Sound Group:

Po úspěchu francouzské značky Reavon, která „zacelila" díru po legendární značce OPPO, přichází na trh další špičkový Blu-ray přehrávač pod ikonickým názvem MAGNETAR. Přístroj přehrává nejen 4K disky v referenční kvalitě ale i všechny audiofilní fyzické disky včetně SACD a DVD Audio. Zakoupením tohoto přístroje získáte audio video „kombajn", který uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

UDP900
UDP900 je navržena od samotného počátku pro maximální možný výsledek audio - video přednesu. Více než 15kg přehrávač má stíněnou celohliníkovou masivní dvouvrstvou konstrukci což výrazně snižuje vibrace, nežádoucí šum a celkové rušení magnetického pole, což má za výsledek čistší obrazovou i zvukovou část.

Maximální pozornost byla věnována napájecí části přístroje, kde je použit výkonný spínaný zdroj s přesnou přechodovou odezvou poskytující energii pro digitální část. Pro audio část je použit 60W nízkošumový transformátor s dvoustupňovou konstrukcí filtru společně s elektrolytickými kondenzátory populární japonské výroby Rubycon, čímž je dosažena ještě větší kvalita u prostorového zvuku. Dalším důležitým faktorem celkově ovlivňující kvalitu obrazu a zvuku je použitý vícevrstvý keramický kondenzátor Murata s 30ti elektrolytickými kondenzátorů NCC dosahují vynikajících výsledků. Navíc obě zvukové desky, krom výkonnějšího napájecího modulu používají 4vrstvé desky plošných spojů, z nichž každý kanál je navržen s nezávislým zapojením s technologií TCXO pro co nejnižší šum.

UDP900 podporuje všechny nejmodernější video standardy vysokého dynamického obrazu Dolby Vision a HDR včetně HDR 10+. Audiofilové budou nadšeni ze zvukového projevu nejen ve stereo reprodukci, kde byl použit špičkový D/A převodník ESS9038PRO samozřejmě nemohou chybět RCA a XLR symetrické analogové výstupy pro zakomponování pro 2-kanálové high end audio sestavy. Velkou devízou je implementace 7.1 analogového výstupu v podobě RCA poháněným D/A převodníkem ESS9028PRO. Nevídaným prvkem je kvalitní sluchátkový výstup a USB B vstup pro využití zmíněného špičkového D/A převodníku pro připojení nejmodernějších audio streamerů či PC.

MOC: 72 590 Kč / 2 999 EUR
(multi-region verze 75 390 Kč / 3 099 EUR na objednání)
Dostupnost během léta

UDP800
4K UHD Blu-ray přehrávač UDP800 je vybaven profesionálním čtyřjádrovým video chipem Media Tek MT8581, který nabízí špičkovou technologii dekódování a zpracování obrazu s podporou 4K ultra HD a HDR, včetně Dolby Vision a HDR10+, které poskytují úchvatný jas, vysoký kontrast a nádherné syté barvy. UDP800 dokáže převádět zdroje videa s nízkým rozlišením až do rozlišení 4K 50/60 Hz (3840 x 2160) v naprosto referenční kvalitě oproti standardním Blu-ray přehrávačům.

UDP800 přehrávač nezapomíná ani na vyznavače špičkové stereo i multikanálové reprodukce, čemuž je speciálně navrženo robustné šasi a uspořádaná vnitřní konstrukce (napájecí zdroj včetně CD mechaniky jsou nezávisle stíněné) se specificky 4-vrstvou deskou plošných spojů, kde je každý kanál s nezávislým zapojením. Dva nezávislé D/A převodníky Burr-Brown PCM 1795 DAC se používají pro dvoukanálovou reprodukci, každý zpracovává levý a pravý kanál zvlášť čímž přináší v dané kategorii nekompromisní kvalitu zvuku. Díky symetrickým a RCA výstupům lze připojit přehrávač i k referenčním stereo zesilovačům a dosáhnout tak maximální flexibility audio video náročných uživatelů.

MOC: 39 990 Kč / 1 599 EUR
(multi-region verze 42 390 Kč / 1 699 EUR na objednání)
Dostupnost skladem!

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies