Roon ARC Muse

Přetiskujeme zprávu společnosti Roon:

Představujeme MUSE

Přesné ovládání zvuku na cestách!
Sada pro tvarování zvuku Roon a dokonalá kvalita zvuku dorazily do ARC - s odvážným stylem, jaký v mobilní aplikaci ještě nebyl! MUSE vám do dlaně vloží radikálně jedinečné ovládání ekvalizéru, optimalizované řízení vyvážení, vyrovnávání hlasitosti, podporu DSD a další funkce.

MUSE poskytuje přesné ovládání zvuku Roon, když jste na cestách nebo provozujete zjednodušenou mobilní sestavu s ARC. Pomocí aplikace MUSE si bez námahy přizpůsobíte zvukové vlastnosti podle svého specifického vkusu a poté je uložíte nebo použijete několika kliknutími.

Zvukový engine v systému Roon se nyní nazývá MUSE, což odráží sjednocení naší technologie zvukového enginu napříč produkty.

MUSE nabízí uměleckou ergonomii designu a kvalitu zvuku, které se žádná jiná hudební aplikace nevyrovná.

Přesné ovládání zvuku Muse pro roon arc
MUSE je nový název pro zvukový engine a sadu pro zpracování zvuku Roon. A nyní MUSE přistál v aplikaci ARC - s odvážným stylem a kvalitou zvuku, jakou jsme dosud v mobilní hudební aplikaci neviděli ani neslyšeli!

MUSE přináší přesné ovládání zvuku Roon, když jste na cestách nebo používáte zjednodušenou přenosnou sestavu z telefonu. Je to také jedno z nejočekávanějších a nejžádanějších vylepšení sady funkcí ARC. Jsme nadšeni, že můžeme do ARC zabalit ještě více z Roonu, a jsme si jisti, že se vám bude líbit, co v MUSE uvidíte a uslyšíte.

Přichází evoluce zpracování mobilního zvukového signálu
Přinášet MUSE do ARC byla docela vzrušující cesta. Když jsme navrhovali ARC, vytvořili jsme seznam referenčních úrovní, o které jsme usilovali. Jeho součástí byla nová odvážná vize zpracování mobilního zvukového signálu.

Stejně jako mnozí z vás jsme byli pod dojmem nevýrazných a neohrabaných aplikací pro zpracování zvuku, které jsme viděli. Proto jsme se rozhodli, že si s ohledem na tyto cíle nově představíme ovládání zvuku na cestách:

Udělat odvážné designové prohlášení
zachovat zvukovou čistotu systému Roon
optimalizovat zpracování signálu pro mobilní prostředí
A vytvořit zábavné, snadné a příjemné grafické rozhraní.
S dnešní aktualizací jsme tyto a další cíle splnili.

MUSE se vyznačuje uměleckou ergonomií designu a kvalitou zvuku, které se žádná jiná hudební aplikace nevyrovná. Do dlaně se vám vejde radikálně jedinečné zpracování ekvalizéru, vylepšené ovládání vyvážení, vyrovnávání hlasitosti, crossfeed, podpora DSD, převod vzorkovací frekvence a další funkce. A stejně jako podobně pojmenované bohyně z klasické mytologie, i MUSE inspiruje a vybízí ke zvědavosti a kreativitě.

Tvarování zvuku pro každou zvukovou potřebu
Někdy naše hudba potřebuje něco navíc v závislosti na zdrojovém souboru, nastavení nebo scénáři použití. Možná jsou vaše IEM na běžícím pásu trochu těžké na basy nebo hluk ze silnice podbarvuje vaše groovy přílišným duněním. Nebo můžete chtít zesílit basy, přidat do mixu trochu vzduchu a jiskry, vytvořit průrazný středový kanál při poslechu starších stereofonních nahrávek s tvrdým panorámováním ve sluchátkách nebo převzorkovat hudbu tak, aby plně odpovídala možnostem vašeho přenosného převodníku. Žádné obavy, MUSE se o vás postará.

V celém systému MUSE jsme poskytli přesné ovládací prvky, které vám umožní zdokonalit zvuk a poté několika kliknutími uložit a použít vlastní předvolby. Chcete-li začít, jednoduše stiskněte ikonu zvukové vlny MUSE na domovské obrazovce ARC nebo na obrazovce právě přehrávaného zvuku.

Vylepšené uživatelské rozhraní ekvalizace pro novou éru
Ekvalizace je jednou z nejoblíbenějších funkcí pro tvarování zvuku v systému Roon a v aplikaci MUSE for ARC udělala obrovský skok vpřed. Pokud jste ekvalizér v minulosti nikdy příliš nepoužívali, vysoce interaktivní ovládání v aplikaci MUSE to změní!

V rozevírací nabídce vyberte typ filtru a poté použijte jednu ze tří metod pro volbu EQ. Stisknutím a tažením upravte frekvenci a zisk, použijte ovládací kolečko nebo pro větší přesnost zadejte nastavení ručně. Upozorňujeme, že ovládací kolečko je vysoce návykové!

Podobně jsou optimalizovány i ovládací prvky Crossfeed, Volume Leveling a Balance pomocí posuvníků pro stisknutí a přetažení. Nebo můžete zadat své preference ručně pro podrobnější ovládání.

MUSE zná vaši výbavu
Přizpůsobení vzorkovací frekvence, DSD, MQA a dalších parametrů pro konkrétní zařízení máte okamžitě po ruce. Chcete-li nastavit nebo upravit nastavení zařízení, stiskněte ikonu ozubeného kola na stránce MUSE.

A aby toho nebylo málo, při opětovném připojení známého zařízení si MUSE automaticky zapamatuje vaše předchozí nastavení. Nebo si místo toho můžete vybrat jednu z uložených předvoleb.

Zobrazení signálové cesty ARC zajišťuje naprostou transparentnost zpracování zvuku MUSE. Nyní máte přístup k signálové cestě z několika míst v ARC, z obrazovky právě přehrávaného zvuku, z hlavní stránky MUSE nebo z kterékoli stránky s jednotlivými nastaveními MUSE.

Závěr
MUSE přináší do ARC novou úroveň ovládání zvuku s bezkonkurenční kvalitou zvuku a zábavným, snadno použitelným rozhraním. Díky zajímavým funkcím, jako je práce s ekvalizérem, ovládání vyvážení, vyrovnávání hlasitosti a podpora DSD, má MUSE vše, co potřebujete k dokonalému zvuku na cestách.

Přesné ovládání zvuku MUSE - přichází nová éra mobilního zpracování zvuku. A je k dispozici pouze v ARC.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies