Technics

Přetiskujeme zprávu společnosti Technics:

Společnost Technics uvádí na trh dvoje nová bezdrátová sluchátka do uší s potlačením hluku, vlajková EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2. Navržena jsou speciálně pro všechny, kteří ve svém rušném životě požadují vynikající kvalitu zvuku a pohodlí.

Sluchátka se stala nepostradatelnou součástí našeho života. Bezdrátová sluchátka používáme v různých denních dobách a k různým účelům – pro kvalitní potlačení hluku na cestách, jako spolehlivá sluchátka s mikrofonem na online schůzkách nebo při cvičení jako efektivní zvukové zařízení odolné proti potu. Když se společnost Technics rozhodla navrhnout novou generaci sluchátek True Wireless, kladla důraz na vytvoření modelu, který bude dobře fungovat pro všechny životní styly, bude pohodlný při celodenním nošení a se kterým odpadne nutnost střídat několik sluchátek či obětovat kvalitu zvuku, pohodlí nebo funkce.

Nové modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 vám umožní svobodně si vychutnat dokonalou kvalitu zvuku a dát najevo svůj osobitý styl. Při navrhování nových sluchátek využila společnost Technics jakožto legendární audio značka své zkušenosti, aby zajistila čistou kvalitu zvuku se zaměřením na každý aspekt – reproduktor, akustickou konstrukci, mechanickou konstrukci i digitální zpracování signálu – takže uslyšíte každý detail.

Chytré funkce nových modelů nabízejí čisté hovory díky pokročilé technologii JustMyVoice™, špičkové potlačení šumu, dlouhou výdrž baterie, vícebodové připojení až se třemi zařízeními a bezdrátové nabíjení. Sluchátka EAH-AZ80 i EAH-AZ60M2 jsou vyladěná tak, aby dokonale sedla. Využívají stylový a ergonomický design, aby se pohodlně nosila po celý den, a disponují sedmi různými velikostmi špuntů do uší. 

Charakteristický čistý zvuk Technics

Jednoznačně vynikající zvuk. Nyní bez kabelů.

Sluchátka Technics True Wireless, která využívají filozofii zvukových technologií Hi-Fi a technické zkušenosti nabyté během 55leté historie, jsou tou pravou volbou pro každého, kdo vyžaduje vysokou kvalitu při každé příležitosti.

Špičkový model EAH-AZ80 je vybaven novou 10mm hliníkovou membránou s volným okrajem, která zajišťuje dosud nejvyšší kvalitu zvuku sluchátek Technics True Wireless, rozšiřuje odezvu vysokých a nízkých frekvencí a zároveň snižuje nežádoucí rezonanci a zkreslení. Jedinečná konstrukce ozvučnice v modelech EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 skrývá akustickou řídicí komoru, která optimalizuje proudění vzduchu pro přirozený zvuk vokálů a dalších středních frekvencí: silné basy a harmonizér, který vyhlazuje výšky a vytváří dynamický rozsah zvuku s menším zkreslením. Výsledkem je bohatý, podmanivý a prostorový zvuk s plynulým a detailním zvýrazněním, díky němuž uslyšíte každý detail.

Modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 navíc podporují kvalitu zvuku ve vysokém rozlišení s technologií Bluetooth® a LDAC , která poskytuje široký dynamický rozsah zvuku s rychlou odezvou a vysokým rozlišením.

Špičková úroveň podmanivého potlačení hluku

Pro situace, kdy se chcete ponořit do hudby nebo naplno vnímat konverzaci, jsou modely EAH-AZ80 i EAH-AZ60M2 vybaveny patentovanou technologií Dual Hybrid Noise Cancelling Technology, která představuje to nejlepší ve svém oboru. Kombinace digitálního softwarového filtru a dopředného mikrofonu potlačuje hluk vně sluchátek, zatímco zpětnovazební mikrofon ve spojení s analogovým hardwarovým filtrem potlačuje hluk uvnitř sluchátek. Tato kombinace umožňuje nastavit úroveň potlačení hluku podle okolního prostředí, ať už jste doma, nebo na cestách, a díky zpracování bez zpoždění vám neunikne jediný tón.

Úroveň potlačení hluku se může u jednotlivých osob značně lišit v důsledku rozdílného tvaru uší a dalších faktorů. Vyzkoušejte si proto různé velikosti přiložených špuntů do uší, abyste našli ideální tvar, a poté pomocí aplikace Technics Audio Connect dolaďte efekt podle svých uší. 

Intuitivní inteligentní funkce

Vícebodové připojení (Multipoint) nyní až se 3 zařízeními současně

Pro ty, kteří telefonují na cestách, vedou online schůzky, vyřizují hovory a poslouchají hudbu na více zařízeních současně je připojení klíčové. Modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 nyní podporují vícebodové připojení až ke třem zařízením Bluetooth® současně, což umožňuje plynulé přepínání mezi různými zdroji.

Technologie JustMyVoiceTM

Modely EAH-AZ80 i EAH-AZ60M2 jsou vybaveny technologií JustMyVoiceTM, která využívá jedinečné zpracování signálu společnosti Technics k analýze hlasového signálu a potlačení okolního hluku, aby byl váš hlas snímán zřetelně. Mikrofony s detekcí hlasu zachytí váš hlas při mluvení, zatímco dva mikrofony MEMS aktivně izolují váš hlas a redukují okolní hluk pomocí technologie tvarování paprsku pro čistý hovor i v hlučném prostředí nebo při práci z domova. Celkem osm mikrofonů – po čtyřech na každé ucho – hraje významnou roli při podpoře pohodlnější a přirozenější konverzace po telefonu.

Technologie JustMyVoiceTM v nových bezdrátových modelech se vyvinula tak, aby nabízela lepší schopnost potlačení okolního hluku v jakémkoliv prostředí, například za větrného dne nebo při online jednání v rušné kavárně. Signál detekce hlasu a funkce adaptivního potlačení hluku, která se automaticky přizpůsobuje úrovni hluku, umožňují zřetelnější přenos hlasu ve větrném nebo hlučném prostředí a zabraňují zastřenému projevu.

Provoz s jedním sluchátkem

Modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 lze používat také samostatně pouze s levým nebo pravým sluchátkem. V aplikaci Technics Audio Connect můžete libovolně nastavit akce dotykem a podržením, jednoduchým, dvojitým a trojitým klepnutím (například zvýšení/snížení hlasitosti, přeskakování vpřed/zpět, zapnutí/vypnutí okolních zvuků nebo režimu potlačení hluku). Jednomu nebo druhému sluchátku můžete dokonce přiřadit konkrétní akce. Schopnost nastavit si sluchátka podle aktuální potřeby výrazně rozšiřuje možnosti přizpůsobení, zejména pokud chcete používat pouze jedno sluchátko.

Režimy okolních zvuků

Modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 jsou také vybaveny jedinečnými režimy okolních zvuků, které lze nastavit buď na režim „Přirozené prostředí“, nebo na režim „Pozornost“. Režim přirozeného prostředí zachycuje všechny okolní zvuky, takže můžete poslouchat hudbu nebo telefonovat a zároveň věnovat pozornost svému okolí. Režim Pozornost zachycuje zvuky ve frekvenčním rozsahu lidského hlasu, čímž zajišťuje, že uslyšíte lidské hlasy v okolí, například hlášení na letišti nebo hlas člena rodiny v domácnosti, a zároveň omezuje nežádoucí okolní zvuky. Pomocí aplikace Technics Audio Connect můžete navíc pomocí inovativního rozhraní s posuvníky přesně nastavit, jakou úroveň okolních zvuků chcete v obou režimech slyšet.

Dlouhá výdrž baterie

Dlouhá výdrž baterie zajišťuje, že modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 budou fungovat, i když se vaše práce – nebo zábava – trochu protáhne. Zvládnou 7,5 hodiny přehrávání hudby bez potlačení hluku (25 hodin s pouzdrem); sedm hodin přehrávání hudby v režimu aktivního potlačení hluku (24 hodin s pouzdrem) a čtyři hodiny hovoru se zapnutým aktivním potlačením hluku i technologií JustMyVoiceTM (13,5 hodiny s pouzdrem). Sluchátka jsou vybavena snímačem nasazení, který pozastaví přehrávání při vyjmutí sluchátek z uší a automaticky ho obnoví po jejich opětovném nasazení, a zabraňuje tak náhodnému přehrávání a neočekávané spotřebě energie.

Inteligentní funkce: Qi bezdrátové nabíjení, přizpůsobení pomocí aplikace, voděodolnost (IPX4)

Díky nově přidané podpoře bezdrátového nabíjení Qi pro modely EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 začíná nabíjení pouhým položením pouzdra na bezdrátovou nabíječku.

Aplikace Technics Audio Connect pro chytré telefony usnadňuje konfiguraci a ovládání bezdrátových sluchátek EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 a nabízí kompatibilitu s hlasovým asistentem a přizpůsobení nastavení potlačení hluku a zvukového režimu. Novinkou v aplikaci je funkce kontroly baterie, ekvalizér superbasů a možnost přepínání mezi hlasovými a zvukovými pokyny.

Nová bezdrátová sluchátka Technics True Wireless si můžete vzít prakticky kamkoliv. Oba modely EAH-AZ80 i EAH-AZ60M2 jsou voděodolné podle normy IPX4 a neohrozí je ani voda stříkající z libovolného směru. Oba modely také obsahují integrovanou hlasovou asistentku Alexu. 

Design pro celodenní pohodlí

Vzhledem k tomu, že sluchátka nám dělají společnost během náročných dnů, byla konstrukce EAH-AZ80 a EAH-AZ60M2 oproti minulým generacím vylepšena, aby sluchátka zůstala pohodlně na svém místě bez ohledu na vaši aktivitu. Prémiová sluchátka EAH-AZ80 mají speciálně tvarované těleso, které se přizpůsobuje ušnímu boltci a zajišťuje lepší stabilitu bez tlaku, který vyvíjejí běžná sluchátka do uší. Model EAH-AZ60M2 je vybaven tělesem All-Day Comfort Fit Design s rozšířenou kontaktní plochou, která je pohodlnější a bezpečnější. Silikonová sluchátka Technics kombinují materiály různé tvrdosti pro vynikající přizpůsobení, kvalitní zvuk a vynikající izolaci. Můžete si vybrat ze sedmi různých velikostí sluchátek, od XXS po XL, abyste našli nejvhodnější velikost pro nejlepší zvuk.

Špičkový prémiový model EAH-AZ80 je k dispozici v sytě černé a stříbrné barvě. Obě varianty se pyšní stylovým povrchem s dotykovým senzorem zpracovaným rotačním vytlačováním v zájmu vyššího komfortu pro uživatele. Kompaktní a lehké pouzdro má vysoce kvalitní hliníkový povrch a tence vyryté logo Technics. Díky zaoblenému tvaru se snadno přenáší a pohodlně padne do ruky.

Model EAH-AZ60M2 je k dispozici v černé, stříbrné a půlnočně modré barvě. Vysoce kompaktní a přenosné pouzdro má také špičkovou kvalitní povrchovou úpravu a vyryté logo Technics, které působí prémiovým dojmem.

Oba modely budou k dispozici v květnu 2023 za 229,99€ / 5,499 Kč (EAH-AZ60M2) a 299,99€ / 7,199 Kč (EAH-AZ80E).

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies