Ultimate Ears

Společnost Ultimate Ears Pro představila na veletrhu NAMM 2023 nové in-ear monitory UE Premier. Nová vlajková loď IEM je vybavena špičkovými 21 vyváženými měniči s armaturou na každé straně, které poskytují bezkonkurenční věrnost a výkon. Pečlivý návrh ve spolupráci se společností Knowles, od výběru měničů až po crossovery, umožnil společnosti Ultimate Ears Pro dosáhnout nejlepší možné frekvenční odezvy, a to v rozšířeném frekvenčním rozsahu 5 Hz až 40 kHz.

Společnost Ultimate Ears byla založena v roce 1995 a vytvořila nový trh pro zakázkové in-ear monitory, které nyní používá většina špičkových světových hudebníků na turné. První in-ear monitor byl vyvinut pro
Alexe Van Halena, aby mu umožnil chránit sluch a zároveň lépe vystupovat na pódiu. V roce 2008 se společnost Ultimate Ears stala partnerem společnosti Logitech a od té doby vytvořila více než 100 000 sad in-ear monitorů pro hudebníky a milovníky hudby.

V rámci své neustálé snahy být lepší společnost Ultimate Ears využila výhod digitálních procesů, kdy je každý výrobek ručně vyroben, přesně vyladěn a přizpůsoben jedinečným konturám ucha, které izoluje od jakéhokoli vnějšího hluku. Začíná to jedinečným digitálním skenováním nebo fyzickým otiskem ucha, po kterém odborníci upraví tvar tak, aby se zlepšilo pohodlí a přizpůsobení všech klíčových zvukových a elektronických komponent, kde je každý detail pečlivě propracován. Vlastní ušní mušle se tisknou nejmodernějšími technikami 3D tisku.

Cílem inženýrského a designérského úsilí UE Premier nebylo výhradně reagovat na nejvyšší nároky elity vystupujících hudebníků, kteří hledají nejlepší sluchátka do uší. Jak popisuje tým UE Pro, jedná se o jejich "dosud nejvýkonnější, nejvyladěnější a nejvšestrannější in-ear monitory", které bez problémů splní požadavky na živé vystupování na pódiu, nahrávání ve studiu nebo poslech hudby v profesionální zvukové kvalitě. Nastavují nový zlatý standard kvality zvuku v této kategorii.

"V návaznosti na úspěch přelomových sluchátek UE Live jsme chtěli posunout hranice toho, co bylo dosud považováno za možné," říká Philippe Depallens, viceprezident a generální ředitel společnosti Ultimate Ears Pro. "Náš tým odborníků se pustil do mise, jejímž cílem bylo posunout naši technologii dál než kdykoli předtím. UE Premier představuje vrchol inovací UE Pro s pohlcujícím zvukem studiové kvality, který zvýrazní i ty nejsložitější detaily."

Každý z 21 měničů UE Premier byl vybrán ve snaze o dosažení dokonalého zvuku. Ve spolupráci s pěticestným pasivním crossoverem byl každý měnič pečlivě vybrán a individuálně vyladěn tak, aby účinně a přesně reprodukoval různá frekvenční pásma napříč celým zvukovým spektrem.

Aby se rozšířil frekvenční rozsah až na 5 Hz a posluchači pocítili nízké frekvence bez kompromisů ve velikosti, začíná konstrukce UE Premier dvěma duálními sub-nízkými měniči paralelně se čtyřmi duálními středo-nízkými měniči. Čtveřice středotónových měničů poskytuje bezkonkurenční nuance, čistotu a přizpůsobivost bez ohledu na nástroj, žánr nebo poslechové prostředí. Vlastní měnič UE Pro True Tone a patentovaný Quad Super Tweeter společnosti Knowles rozšiřují frekvenční rozsah až na 40 kHz.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies