Goldmund Gaia

Kdo zná značku Goldmund, ví, že si zakládá na designu. Ne náhodou byla Goldmund Apologue v 80. letech vystavena v Muzeu moderního umění v New Yorku a oni tuto poctu potvrzují uměleckým dílem, které by se v MoMA opět neztratilo.

Dr. Véronique Adamová, která jako vedoucí výzkumného a vývojového týmu na výstavní ploše nadšeně hovoří o modelu Gaïa, na něm mohla plně rozvinout svou vlastní vizi. Na rozdíl od předchozích topmodelů, které byly částečně vázány na již existující design, je tato Gaïa zcela jejím vlastním výtvorem. Samozřejmě s nezbytným respektem k odkazu modelů Apologue a Epilog. Spolupracovala s francouzskou návrhářkou Cécile Barani, která v příštím roce vyrobí také dva menší modely. Menší z nich bude o něco větší než Prana a bude se jí blížit i cenou.

K nové vlajkové lodi se jistě vrátíme podrobněji později, ale rádi bychom se s vámi podělili o nejdůležitější detaily. O 8 měničích jsme se již zmínili. Konkrétně se jedná o 1 kopulovitý výškový reproduktor, 1 kopulovitý supervýškový reproduktor, 2 čtyřpalcové vysoké střední, 2 šestipalcové nízké střední a 2 dvanáctipalcové woofery. Prvních šest z této řady je vybaveno vestavěnými zesilovači Telos s výkonem 300 W, v případě dvou wooferů dokonce 350 W. O výkon tedy není nouze.

Skříň měří 65 cm na šířku, 85 cm do hloubky a nejméně 210 cm na výšku, což je celkem 380 kg čistého prádla na háku. Pro ty, kteří mají takový hák, že by to skutečně zvládli. Domníváme se však, že člověk, který dokáže utratit více než půl milionu eur za sadu reproduktorů, si bezpochyby dokáže zařídit i jeřáb.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies