Velodyne microvee

S modelem MicroVee X představuje společnost Velodyne, specialista na subwoofery, nejnovější generaci svého kompaktního nízkofrekvenčního zázraku. Díky osvědčené konstrukci se dvěma pasivními membránami a stabilním kovovým krytem, jakož i díky novému měniči a zesílení třídy A/B nabízí MicroVee X fascinující výkonnou a ještě přesnější reprodukci basů.

Stejně jako v předchozích maloformátových subwooferech Velodyne Acoustics používá MicroVee X 6,5palcový měnič se dvěma bočně uspořádanými pasivními zářiči stejného průměru. Měnič byl kompletně přepracován a nyní váží úctyhodných 3,6 kilogramu, z čehož tři kilogramy připadají na magnet z feritového materiálu Y30. Membrána z uhlíkového kompozitu s mimořádně pružným nitrilovým pryžovým obalem a dvoupalcová čtyřnásobná kmitací cívka z vysoce čisté mědi zajišťují maximální přesnost bez zkreslení až do nejhlubších basů.

Audiofilský zesilovač třídy A/B nového modelu MicroVee X čerpá svůj výkon 300 W RMS a 800 W špičkový výkon ze čtyř masivních 180voltových tranzistorů MOSFET s proudovou kapacitou 34 ampér, a technologicky se tak řadí k nejlepším tradicím klasických výkonových zesilovačů nejvyšší kvality. Integrace takového výkonu do tak kompaktní skříně klade na napájení nejvyšší nároky a neponechává žádný prostor pro kompromisy. Vysoce účinný spínaný napájecí zdroj je rovněž založen na dvou tranzistorech MOSFET s výkonem 17 A a 650 V.

Pro dosažení co nejlepšího výkonu za všech provozních podmínek vybavili vývojáři společnosti Velodyne Acoustics model MicroVee X nejmodernějším DSP od společnosti Analog Devices. Díky speciálně upraveným nastavením ekvalizéru a limitéru je zajištěna nejen nejlepší akustická kvalita, ale také pohodlné přizpůsobení danému místu. Polaritu, hlasitost a aktivitu interního crossoveru lze pohodlně nastavit z poslechového místa pomocí elegantního dálkového ovládání, které je součástí dodávky. MicroVee X nemusí být ani na dohled: Dodávané "Remote Eye" s třímetrovým kabelem umožňuje nerušený příjem, i když si subwoofer sám najde nenápadné místo pod nábytkem.

Díky svému ultrakompaktnímu formátu se MicroVee X snadno integruje do jakéhokoli obytného prostředí a stále poskytuje výkonné a přesné basy, díky nimž se subwoofery Velodyne Acoustics staly legendárními. Zároveň jsou jeho možnosti použití téměř neomezené: Připojení RCA pro vstup a průchozí smyčku umožňují snadnou instalaci ve spojení s běžnou dvoukanálovou sestavou a díky výstupní schopnosti až čtyř voltů jsou kompatibilní se spotřebitelským i profesionálním prostředím. Kromě toho je k dispozici vstup LFE a reproduktorové terminály pro použití s externími zesilovači. Pro dosažení co nejlepšího výkonu ve spojení se sofistikovanými vícekanálovými systémy lze interní crossover vypnout pomocí dálkového ovládání.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies