Sonus faber De Santi

Přetiskujeme zprávu společnosti E.P. Audio:

VICENZA, ITÁLIE (15. listopadu 2021) - Společnost Sonus faber s potěšením oznamuje akvizici dřevozpracujícího závodu De Santi v San Martino di Lupari (PD), čímž se tento závod stává oficiálním dřevozpracujícím oddělením společnosti. Společnost Sonus faber začala spolupracovat s Lucianem De Santi a jeho továrnou v roce 1986, spojuje je společná vášeň pro italské dědictví a řemeslnou zručnost. Obě společnosti jsou partnery a spolupracovníky již téměř čtyři desetiletí a vyrábějí reproduktory známé po celém světě pro svou kvalitu a výkon.

Aby společnost Sonus faber udržela krok se zvýšenou celosvětovou poptávkou, zavázala se investovat do rozšíření dřevozpracujícího oddělení a využít nové stroje s počítačovým číslicovým řízením (CNC) a možnosti lakování s rozšířenou plochou továrny. Přijetím týmu De Santi společnost Sonus faber uzavře mezeru ve spolupráci mezi týmy designérů, konstruktérů a dřevozpracovatelů, což umožní více inovativních návrhů a jedinečných možností přizpůsobení při zkrácení doby výroby a zvýšení produkce.

"Jsem nadšený, že mohu Stefana De Santiho a celý tým De Santi přivítat ve společnosti Sonus faber," řekl generální ředitel společnosti Sonus faber Jeff Poggi. "Kvalitní konstrukce našich dřevěných skříní je pro společnost Sonus faber silným rozlišovacím znakem a nedílnou součástí identity naší značky a výsledného přirozeného zvuku. Tato akvizice je přirozeným pokračováním naší 35leté spolupráce a já se těším na úžasné inovace, které budeme společně vyvíjet jako jedna rodina řemeslníků."

Majitel společnosti De Santi Srl, Stefano, vyjádřil svou spokojenost s akvizicí: "Vždy jsem miloval filozofii výrobků Sonus faber, za posledních 35 let jsme společně rostli. Já i tým De Santi jsme velmi šťastní, že jsme se stali součástí rodiny Sonus faber a konečně se můžeme věnovat výhradně výrobě těchto kusů akustického umění."

Akvizice společnosti De Santi vstoupí v platnost okamžitě a umožní společnosti Sonus faber pokračovat v růstu a dodávat špičkové, ručně vyráběné audio vybavení po celém světě. Po akvizici bude Stefano De Santi jmenován vedoucím oddělení dřevovýroby společnosti Sonus faber a bude dohlížet na toto oddělení, včetně stávajících zaměstnanců společnosti De Santi, kteří zůstanou na svých současných pozicích, přičemž v následujících měsících budou doplněni noví zaměstnanci, aby se rozšířila kapacita.

Více na www.epaudio.cz 

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies