Heschl Audio

Australská společnost Heschl Audio Labs využívá poznatky a obvody získané z prvního high-tech integrovaného zesilovače HAL 350 a zdokonaluje je při tvorbě nového výkonového zesilovače HAL 300.

Integrovaný zesilovač HAL 350 byl před několika lety uveden na trh v Austrálii s velkým ohlasem, přičemž vysoká chvála byla směřována na úroveň výkonu, který nabízí jak zesilovací stupeň, tak na míru vyrobený vestavěný digitálně-analogový převodník. Nyní společnost Heschl Audio představuje nový výkonový zesilovač HAL 300, ručně vyrobený v Austrálii, který je navržen tak, aby zvládl jakoukoli zátěž reproduktorů.

Nový HAL 300, jak napovídá pojmenování, je výkonový zesilovač s výkonem 300 wattů na kanál (8 ohmů), který je schopen vydat 550 wattů do 4 ohmů a zároveň je prý "stabilní" do 2 ohmové zátěže. "Otevřete dvířka prostoru pro pody" a uvidíte, že společnost Heschl Audio navrhla velký napájecí zdroj s vysoce kvalitním, na zakázku vinutým, plně zalitým stíněným toroidním výkonovým transformátorem o výkonu 1,6 KVA. V souladu s filozofií společnosti je HAL 300 zdánlivě jednoduchý design, u kterého však byl každý aspekt jeho konstrukce důkladně optimalizován, aby se dosáhlo maximálního výkonu. Všechny obvodové komponenty byly pečlivě sladěny a "synergicky" propojeny tak, aby poskytovaly širokou šířku pásma, vysoký dynamický výkon, přiměřený headroom a "otevřený zvuk".

Hlavní konstruktér společnosti Heschl Audio Labs Rod Harris má dlouhou historii v oblasti zesilování a osobně se podílel na vytváření elektronických systémů v některých významných australských nahrávacích a hudebních studiích. Harris řekl časopisu SoundStage! Australia: "Chci posluchače teleportovat k hudebníkovi. Vrátíme vás do analogového tepla původní nahrávky, abyste slyšeli přesně to, co hudebník zamýšlel a zvukař pečlivě pracoval na zachycení. Mým cílem je, abyste zapomněli na vybavení a užili si hudební zážitek!"

Výkonový zesilovač Heschl Audio Labs HAL 300 je nyní k dispozici přímo od výrobce za cenu 9999 australských dolarů včetně bezplatné dopravy v rámci Austrálie (pro zajištění dopravy do celého světa kontaktujte společnost Heschl Audio Labs prostřednictvím níže uvedených údajů).

http://www.heschl.com.au/

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies