Antipodes Olandra

Sledovat probíhající dějinné události je zajímavé - i jen ve světě starého dobrého reprodukovaného zvuku. Nový Zéland zná každý příznivec rugby který viděl Pána Prstenů a při koukání zkusil jejich medy Manuka, ale Hi-Fi revoluce je pro novozélandské ostrovy (Severní a Jižní, "dohromady" maorsky Aotearoa) snad ještě víc - poslední roky hodně vystrkává růžky high end manufaktura Antipodes Audio.

Antipodes Olandra

Velká novozélandská digitální revoluce přišla v roce 2009 - Antipodes Audio byla založena na Novém Zélandu v roce 2009 Markem Jenkinsem a věnuje se optimalizaci zvuku digitálních zdrojů zvuku. Přední výrobce hudebních serverů s atraktivním designem (to hlavně Oladra na úvodním snímku a předposledním - její pozadí na závěrečném) i cenou (to není synonymum pro nízká) revidoval celý svůj sortiment. Byly implementovány nejnovější výsledky výzkumu pro ještě vyšší kvalitu zvuku.

Antipodes K21

Velká novozélandská evoluce přichází letos - Antipodes zahájil prodeje v sousedním Německu a to často znamená že "do roka a do dne..." (naposledy se tak stalo se Notová duše v Evropě a (třeba?) i v ČR - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení spíš do 3 týdnů Nota v duši - ale i v ČR - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení ).

Antipodes K50

To, co přijde potom, vypadá velmi přesvědčivě. Série K byla pojmenována Kala, což podle COO Marca Colea pochází ze sanskrtského výrazu pro „Jistotu času“.

Antipodes K50

Zařízení Antipodes kombinují Roon Server a Roon Player v jednom zařízení. Modely Oladra, K50 a K22 poskytují všechny digitální výstupy (USB/AES/SPDIF/I2S) na nejvyšší zvukové úrovni, což znamená, že všechny komerčně dostupné aktivní reproduktory řízené DSP lze přímo ovládat a tím je konstrukce velmi minimalistické vysoké -koncový řetěz umožňuje. Klasické řetězy lze samozřejmě provozovat i se samostatným DAC. A pokud Roon není vaší první volbou pro ovládání, je tu osvědčený Squeezebox Server a mnoho dalších možností ovládání. Antipodes Audio také rozpoznal trend k „uzemnění“; všechna zařízení nyní mají zemnící zásuvku. Tyto upgrady jsou zahrnuty ve všech nových objednávkách a představují aktuální stav portfolia Antipodes.

Antipodes K41

Možnosti upgradu pro stávající zařízení: Upgrady budou dostupné pro modely Oladra, K50, K41, K40, K30, K22 a K21 a aktualizované modely (krom K30 - ukončený model) budou ve všech ohledech totožné s odpovídajícím novým modelem.

Antipodes K30

Aktualizace K30 instaluje dva trojité kaskádové spínané napájecí zdroje, vylepšený přehrávač a nový výstup USB.
Došlo k revizi pro K50, když jeho re-clocker obdržel hodiny řízené troubou (OXCO). Jak původní K50, tak již revidovaný K50 lze aktualizovat na nový model. Původní K50 také dostává nový re-clocker.
K40 (nahrazen K41) lze přeměnit na nový K41. Vylepšený K40 se stává K41 v novém krytu K41.

Antipodes Olandra

Doporučené ceny Antipodes Audio:
Olandra G4 - 31.650 €
Olandra - 24.990 €
K50 G4 - 20.750 €
K50 - 17.490 €
K41 G4 - 10.900 €
K41 - 9.990 €
K22 G4 - 9.800 €
K22 - 8.990 €
K21 G4 - 6.990 €
K 21 - 6.490 €

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies