Perlisten do zdi

Americký výrobce reproduktorů Perlisten uvedl na trh produktovou řadu i, řadu vysoce kvalitních vestavných reproduktorů určených zejména pro milovníky domácího kina. Řada i se skládá ze dvou dílčích řad, a to S- a R-series. Vestavné reproduktory mají na palubě samozřejmě mnoho vlastních technologií společnosti Perlisten, jako je například DPC pole a kužely vyrobené z materiálu Textreme.

Perlisten i-series: certifikováno podle THX Dominus

Reproduktory Perlisten nesou certifikaci THX Dominus, což je nejvyšší standard v oblasti zvuku pro domácí kina. Aby systémy Perlisten získaly certifikaci THX Dominus, musí být schopny zajistit zvuk v kinosálech o rozloze až 184 metrů čtverečních s úrovní 120 dB bez slyšitelného zkreslení v jakékoli poslechové pozici a při jakémkoli programovém materiálu. Skutečnost, že společnost Perlisten je jediným výrobcem na světě, který získal certifikaci THX Dominus, je působivým důkazem výkonu jejích reproduktorových systémů.

Americký výrobce vyvinul technologii Direct Pattern Control (DPC). Centrální výškový reproduktor umístěný ve vlnovodu (wave guide) byl umístěn pod a nad malým středotónovým reproduktorem a tyto reproduktory spolupracují v podstatě jako ideální bodový zdroj.

Perlisten S7i a S5i: vestavěné vlajkové lodě

Modely S7i a S5i jsou odvozeny od podlahové vlajkové lodi S7t. Modely i byly samozřejmě v případě potřeby upraveny pro instalaci do stěny, a jsou proto podstatně mělčí než volně stojící modely. Nízká hloubka zapuštění deset centimetrů a robustní kryt z extrudovaného hliníkového profilu zajišťují rovnoměrný výkon a minimální přenos hluku do sousedních místností. Srdcem soustavy DPC je beryliový výškový reproduktor o průměru 28 milimetrů a dva lehké 28mm kopulovité středotónové reproduktory TPCD.

Výsledkem je jeden z technologicky nejvyspělejších reproduktorů na trhu. Tato nová soustava výškových měničů a vlnovodů DPC nabízí úžasnou přesnost, plynulost a směrovost pro kritický hlasový rozsah a jemné výšky. Všechny reproduktory řady S využívají stejné pole DPC a těží z jedinečné technologie ladění tónu v celé řadě. Reproduktory Perlisten S7i jsou k dispozici jako LR (S7i-LR) a také jako středový model (S7i-C).

Menší model S5i se díky své kompaktní konstrukci osvědčí v domácím kině jako superlativní prostorové řešení. Speciálně pro tuto aplikaci vyvinutý woofer je umístěn nad DPC polem. Společně s úhlově směrem dolů skloněnou čelní stěnou a extrémně malou montážní hloubkou je tak model S4i vhodný pro použití v prostorových aplikacích s omezeným prostorem.

Perlisten R5i a R4i
Stejně jako nejvyšší zapuštěný model řady S je i model S5i k dispozici jako model LR (S5i-LR) a středový model (S5i-C). Byl vyvinut pro vestavbu do stěny a jeho výhodou je stejně jako u řady S nízká vestavná hloubka deset centimetrů a masivní kryt z extrudovaných hliníkových profilů.

Soustava DPC, založená na technologii "Trickle-Down" řady S, je založena na třech 26milimetrových kopulkách, které zaručují vynikající směrovost a barevné sladění tónů se všemi reproduktory řady R. Výškové reproduktory o průměru 165 milimetrů jsou vyrobeny z patentované buničiny HPF společnosti Perlisten, jejíž výzkum a vývoj trval dva roky. Domácí kino řady R podle výrobce dokonale doplňují reproduktory R4i.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies