Yamaha 5000

"Vrchol věrného zvuku ve sluchátkách", tak zní prohlášení společnosti Yamaha z japonské Šizuoky, která dnes ráno oznámila svou vlajkovou loď, sluchátka YH-5000.

Společnost pokračuje: "Je to vlajkový produkt vytvořený s touhou vnést naše moderní ideály True Sound do konceptu, který se zrodil v roce 1976 na počátku zvukové revoluce" a produkt, který se snadno zařadí do řady 5000 Series od Yamahy.

YH-5000 byly navrženy s kvalitou, která vyzařuje prestiž a výkon ve všech aspektech jejich tvorby, a jsou prý výsledkem 6 let výzkumu a více než 1 000 prototypů membrány měniče ORTHODYNAMIC™.

Za účelem kompletního přepracování původního měniče ORTHODYNAMIC™, který společnost Yamaha vytvořila v roce 1976, spojila společnost Yamaha tento měnič s moderními akustickými principy, materiály a výrobními technikami a vytvořila tak sadu sluchátek, která podle společnosti "skutečně zahrnuje odkaz minulých úspěchů společnosti Yamaha a zároveň razí novou cestu".

Sluchátka YH-5000 nejenže věrně zachycují každou nuanci umělcova záměru a emocí, ale dokáží je také odemknout v posluchači a prezentovat mu hudbu tak, jak ji možná dříve neslyšel.

Yamaha YH-5000 se vyrábí v továrně v Kakegawě, vedle slavných klavírů této společnosti, s využitím nejkvalifikovanějších řemeslníků a nejkvalitnějších dostupných materiálů.

Vlajková sluchátka budou zpočátku uvedena na trh jako YH-5000SE (speciální edice), která zahrnuje řadu prémiového příslušenství, jež bylo pečlivě navrženo tak, aby zlepšilo a doplnilo hudební výkon, flexibilitu a hrdost na vlastnictví.

Toto příslušenství zahrnuje dva typy náušníků, každý s vlastním charakterem zvuku, dva odpojitelné kabely s individuálním opletením levého a pravého kanálu pro vyšší úroveň stereofonního oddělení a vlastní stojan na sluchátka vyrobený z hliníku, který poskytuje dokonalý stojan pro hrdé místo v každé sbírce.

Model YH-5000 je skutečně výjimečným produktem společnosti Yamaha, který mohl vzniknout pouze díky více než 135 letům znalostí a konstrukce hudebních produktů.

Yamaha YH-5000SE bude k dispozici v dubnu 2023 a bude se prodávat za 7 499 USD doporučené ceny. Standardní verze YH-5000 bude následovat ve 3. čtvrtletí 2023 a očekává se, že se bude prodávat za 5 999 USD RRP.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies