Audio Submarine

Společnost HIGH END SOCIETY Service GmbH rozšiřuje svou nabídku služeb a představuje Audio Submarine, první globální internetovou síť pro audio průmysl. Na palubě exkluzivního online portálu se rozvíjí mezinárodní tržiště, kde si společnosti celosvětově propojují a vyměňují informace, prezentují své výrobky a služby a navazují nové obchodní vztahy.

JEDNO ŘEŠENÍ PRO MNOHO POTŘEB
Cílem Audio Submarine je vybudovat pevnou síť, která svým členům umožní přístup ke spolehlivým obchodním kontaktům po celém světě, sblíží obchodní zájmy a dlouhodobě podpoří úspěch firem. Představovat produkty a inovace, hledat distribuční, obchodní nebo vývojové partnery, nabírat kvalifikované zaměstnance, sledovat aktivity na trhu a díky interním informacím zůstat vždy v obraze - existuje nespočet aktivit, z nichž mohou společnosti jako členové platformy těžit. "S našimi zákazníky vedeme neustálý dialog a dobře známe jejich potřeby," potvrzuje Stefan Dreischärf, jednatel společnosti HIGH END SOCIETY Service GmbH. "Proto jsme přesvědčeni, že Audio Submarine je přesně ten správný nástroj pro rychlé, efektivní a cílené působení na trhu." Ti, kteří chtějí využít všech výhod, si mohou vybrat z různých možností své požadované členství, včetně exkluzivní nabídky pro začínající firmy. Koneckonců síť může začínajícím firmám poskytnout důležitý obchodní odrazový můstek k získání celosvětové pozornosti nebo nalezení těch správných partnerů. Registrovat se mohou také uchazeči o zaměstnání a novináři. Na úvodní stránce je k dispozici oblast s novinkami, kde najdou informace i neregistrovaní návštěvníci webu.

PERFEKTNÍ INICIÁTOR PRO ZVUKOVOU PONORKU
Není náhodou, že tvůrci přední světové audio výstavy HIGH END shodou okolností právě spustili globální síť pro audio průmysl. Organizátoři jsou profesionálové ve spojování lidí a vytváření vztahů. V oboru má HIGH END SOCIETY Service GmbH rozsáhlou databázi s kontakty na firmy po celém světě. "Poté, co jsme v posledních 18 měsících museli zrušit všechny veletrhy a výstavy, jsme přemýšleli o tom, jak bychom mohli naše zákazníky spojit i mimo výstavní haly," říká Stefan Dreischärf. Protože zejména v době, kdy chybí osobní kontakt, je pro firmy důležité zůstat ve spojení. Navíc pandemie Corony urychlila proces digitalizace a s ním spojený přesun komunikace do virtuální sféry. Mnoho organizátorů veletrhů dnes razí nové cesty a doplňuje živé akce alternativní nabídkou služeb založených na moderních technologiích. Digitální a hybridní veletrhy však nejsou řešením všude, protože nedokážou plně obnovit zážitek z více smyslů. Společnost HIGH END SOCIETY Service GmbH díky Audio Submarine rozšiřuje své portfolio, aniž by ztratila své hlavní zaměření na veletržní a výstavní činnost, která se v příštím roce opět rozbíhá. "Pro audio průmysl neexistuje nic srovnatelného," říká Stefan Dreischärf." Proto věříme, že mnoho firem bude naším novým produktem nadšeno." Dreischärf je přesvědčen, že nová platforma nabízí dokonalý doplněk, který umožňuje úspěšný rozvoj podnikání po celý rok a může utvářet budoucnost oboru. "Audio Submarine samozřejmě nemá nahradit osobní setkání a osobní schůzky na našich veletrzích."

VÝHODY AUDIO SUBMARINE V KOSTCE:
Mezinárodní kontakty a obchodní partneři po celém světě
Zvýšení prodeje a zisků díky novým partnerům a prezentacím výrobků
Otevření dalších distribučních kanálů a nových trhů
Upevněte svou pozici jako odborníci a získejte pozornost
Získejte kvalifikované zaměstnance

AUDIO SUBMARINE NABÍZÍ ČTYŘI MOŽNOSTI ČLENSTVÍ:
Premium Day - pro nováčky
Premium Month - pro průkopníky
Prémiový rok pro šampiony
Premium Start-up - pro mladé talenty

Naše video o Audio Submarine vám poskytne přehled:

O: Audio Submarine je internetová globální síť pro audio průmysl, kterou pohání HIGH END SOCIETY. Členové komunity Audio Submarine zde najdou inspiraci, osobní kontakty a nápady pro podnikání zítřka.

www.audiosubmarine.com 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies