Bose Soundlink Revolve

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Bose představuje svůj doposud nejlepší BT reproduktor – nový SoundLink Revolve™ a SoundLink Revolve+™. Díky skutečnému všesměrovému vyzařování a zcela novému pojetí akustiky nabízí nepochopitelně hluboký bas a zvuk, z kterého vám spadne čelist – to vše v elegantním hliníkovém těle.
„Když přišel na trh SoundLink Mini, rychle se etabloval jako měřítko kvality,“ říká Glenn Gomes-Casseres, ředitel divize Bose bezdrátových reproduktorů. „Nechtěli jsme takovou změnu našeho vyhlášeného zvuku, kterou sotva zaznamenáte. Chtěli jsme rozdíl tak zásadní, že si jej nespletete. Nejlepší zvuk, jaký jste z tak malého reproduktoru nikdy neslyšeli.

Aby toho bylo možné dosáhnout, začali konstruktéři Bose s čistým stolem a definovali dle aktuálních možností ideální poměr mezi velikostí, zvukem a baterií. Nejprve vznikla kompletní eletro-akustická sestava, která byla následně implementována do těla reproduktoru tvořeného jediným kusem hliníku. Přístroj nemá žádné vpředu nebo vzadu, směrovost není v tomto případě žádoucí, všude kolem zdroje je zvuk stejný. Konstrukce využívá dvojice proti sobě pracujících pasivních měničů s výkonným mimořádně efektivním reproduktorem hrajícím dolů- to vše podpořeno patentovaným akustickým deflektorem. Díky „tlakové pasti“ zamezující zkreslení je výsledek dramatický. Zvuk je rovnoměrně rozptýlený všemi směry, s hlubokým a bohatým basem, a bez optimálního poslechového místa a obvyklých frekvenčních propadů, postihujících klasické jednosměrné reproduktory. Postavte jej doprostřed místnosti nebo do kouta, nebo kamkoli mezi a Revolve nabídne všem stejný zážitek. Hudba je vzdušná, čistá, a když chcete, neuvěřitelně hlasitá.

Oba nové modely SoundLink Revolve jsou doma především kdekoli venku. Jsou vybavené IPX4 ochranou pro spolehlivé odolávání dešti nebo nechtěnému polití, současně jsou dostatečně odolné, aby přečkaly nešetrné upuštění na zem, nárazy a vibrace. Závit na spodní straně nabízí možnost montáže na stativ a poslechu v otevřeném prostoru zahradní párty atp.
Revolve je 15cm vysoký a má lehce přes 8cm v průměru, váží přibližně 0.7kg a nabízí až 12hodin na jedno nabití. Revolve+ je pro větší výkon lehce větší, cca 18.5cm vysoký a s 10ti cm hloubkou, na jedno nabití hraje až 16 hodin v kuse. Oba nabízí párování pomocí NFC, hlasovou navigaci stavu a plně intuitivní ovládání, pomocí vestavěných mikrofonů lze repro použít jako handsfree, nebo zadávat příkazy Siri /Google Assistantovi.
Odpovídající aplikace Bose Connect je volně ke stažení v appstorech obou platforem a nově nabízí možnost spárování dvou reproduktorů SoundLink – a to v jakékoli kombinaci počínaje SoundLink Colour II. Nový stereo režim nabízí párování levá-pravá pro stereo poslech a Party mode pro simultánní reprodukci na obou spárovaných SoundLink zařízeních.

SoundLink obsese

Bose SoundLink reproduktory jsou obecně vnímány jako standard pro mobilní reprodukční zařízení. Originální Bose SoundLink reproduktor nevratně změnil celou tuto kategorii jak svou reprodukcí tak i kompaktní velikostí. Verze I i II prakticky ovládly trh a pro mnoho uživatelů otevřely dveře k dříve nepoznané kvalitě zvuku. Ještě dále posunul tuto hranici SoundLink Mini III, zatímco Colour a Colour II zaznamenali mimořádný úspěch svými barvami a odolným designem. Dnes uvádíme Revolve a Revolve+ jako další generaci SoundLink přístrojů poplatných stejné obsesi jako vždy, vytvoření reproduktoru tak malého a přitom tak skvěle hrajícího, že si nikdo nic takového ani nepředstavil.
SoundLink Revolve a SoundLink Revolve+ budou k dispozici od poloviny Května v stříbrném a černém provedení.

Koupíte u www.basys.cz 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies